21 Noiembrie

BERBEC

Astazi la locul de munca se poate ca atmosfera sa fie destul de tensionata, datorita superficialitatii cu care tratezi unele proiecte, acte sau intruniri. Asadar, reorganizeaza-te si i mi serios.

TAUR

Astazi viata taurilor devine mai vesela, se ivesc mai multe ocazii de distractie, timpul liber este petrecut in mod mai placut

GEMENI

Cand doi se cearta al treilea castiga. Astazi vei asista neputincios la un schimb de replici intre doi prieteni si daca vei interveni poti fi acuzat de incercarea de a coaliza cu o parte sau alta.

RAC

Ai o dispozitie mai optimista, inclinata spre comunicare si socializare, mai ales dupa un telefon primit in aceasta dimineata de la o persoana care inseamna mult pentru tine.

LEU

Anumite  tensiuni dintre rudele tale te fac sa te simti incorsetat. Relaxeaza-te cu totii avem probleme si nu esti tu in masura sa solutionezi toate conflictele aparute.

FECIOARA

Pe fondul stresului de la locul de munca, rezistenta organismului scade si pot aparea diverse afectiuni, unele catre care ai deja o predispozitie innascuta

BALANTA

Nu te simti prea confortabil in compania celorlalti, insa va trebui sa faci un efort de vointa si sa te adaptezi situatiei, deoarece trebuie sa socializezi mai mult si sa-ti largesti cercul de prieteni.

FECIOARA

S-ar putea sa fii surprins sa vezi ca primesti tot felul de informatii, insa fii mai selectiv, pentru ca unele nu iti vor fi de folos, in timp ce altele sunt minciuni grosolane.

BALANTA

Dupa ce ai muncti din greu la o lucrare sofisticata, te simti cam obosit si nu ai chef de prea multe. Recomandarea mea este macar sa te ocupi de sarcinile marunte.

SCORPION

Relatia cu o ruda apropiata este destul de tensionata, insa astazi iti vei musca limba si vei refuza cu toata taria sa intri intr-un conflict deschis.

SAGETATOR

Ai nevoie sa-ti recapeti independenta, pentru ca partenerul a inceput sa fie din ce in ce mai posesiv si sa iti reproseze tot felul de lucruri nefondate.

CAPRICORN

Poti macar sa faci un efort de vointa si sa te concentrezi. Astazi ti se va parea destul de greu sa te foGEMENIizezi pe ceea ce ai de facut, fiind distras de tot felul de telefoane, drame ale celor din jur, nemultumiri si presiuni.

VARSATOR

Astazi poti iesi in lumina reflectoarelor si sa stralucesti. Vei reusi sa-i fascinezi pe toti cu energia si modul pozitiv de a privi viata, devenind un instrument stimulativ pentru cei din jur.

PESTI

Astazi vei alerga dintr-o parte in alta, iar la sfarsitul zilei, coplesit de toate, s-ar putea sa te declari frant. Recomandarea mea este sa iti canalizezi energia doar pe lucrurile cu adevarat importante.