22 decembrie

BERBEC

Astazi vei fi ancorat in realitate si vei lua decizii bune. Nu te lasa manipulat de persoane care nu jaca corect.

TAUR

Vei avea noroc la serviciu, vei fi afectuos cu rudele si le vei oferi sustinerea necesara si un dram de umor.

GEMENI

Fiind organizat, vei putea indeplini aceleasi sarcini mult mai repede. Pe plan social, atmosfera va fi agreabila.
 

RAC

Astazi ti-ai putea ameliora situatia financiara. Vei fi realist, vei avea idei clare si vei reusi sa iti atingi scopul, concentrandu-te maxim pe obiectivul propus.

LEU

O explicatie iti va permite sa intelegi un eveniment din trecut. Uneori este bine sa-ti manifesti indoilelile. Zi favorabila in intimitate.

FECIOARA

Este o zi perfecta pentru a pleca la cumparaturi. Vei prinde si niste reduceri asa incat este o zi buna si pentru tine si pentru portofelul tau.

BALANTA

Astazi te vei axa mai mult pe tine, pe viata privata si pe planurile de viitor. Esti plin de optimism si esti pregatit sa accepti schimbarile in viata ta.

SCORPION

Relatiile cu ceilalti vor sta sub semnul intelegerii si vei rezolva o situatie delicata intr-un mod benefic. Daca iti cunosti bine atuurile, manifesta-le si demonstreaza-le si celor din jur cine esti.

SAGETATOR

S-ar putea sa te bucuri de rezultatele maxime obtinute la un examen sau la un concurs.Esti fericit si multumit.
 

CAPRICORN

Prietenii iti pot sprijini demersurile, insa ar fi bine sa te bazezi mai mult pe propria persoana. Succesul nu va intarzia sa apara, doar ca trebuie sa te innarmezi cu putina rabdare.

VARSATOR

Daca partenerul iti propune sa va mutati impreuna, nu ezita! E timpul sa faci un nou pas in consolidarea relatiei voastre.

PESTI

Atmosfera din jurul tau se anima foarte mult. Primesti musafiri sau apar noi colegi la serviciu, iar tot ce ti se intampla este benefic pentru tine.