22 iulie 2016

BERBEC

Intr-o discutie te vei ciocni de opozitia fatisa a unora care vor incerca sa te puna intr-o lumina proasta. Din fericire vei vorbi hotarat iar argumentele tale vor fi pertinente.

TAUR

Te simti cam prost, desi analizele medicale sunt bune. Poate de vina este stilul de viata pe care il duci, alimentatia haotica si stresul cotidian.

GEMENI

Astazi esti bine sustinut pe sectorul relatiei cu strainatatea. Comunici, discuti, iti faci planuri mari.

RAC

Incearca sa trasezi niste limite pentru ca nu esti in masura sa gasesti solutii la toate problemele celor din jur. Incearca sa-ti stabilesti un obiectiv personal astazi, pentru ca e o perioada buna sa incepi noi activitati.

LEU

Intuitiv si perspicace, esti un bun diplomat si stii sa vorbesti cand trebuie cu cine trebuie si mai ales, cat trebuie. Totusi,daca esti provocat, pierzi complet contactul cu realitatea si poti arunca cuvinte grele si dureroase.

FECIOARA

A sosit timpul sa te odihnesti si tu. Ultima perioada a fost ca un carusel nebun. Cand parea ca atingi absolutul, cand coborai in iad. Cand radeai fericit si plin de speranta, cand situatiile create peste noapte te bulversau iremediabil.

BALANTA

Ziua de azi este dedicata reveriei. Esti melancolic si tot iti amintesti evenimente, persoane sau situatii din trecutul tau.

SCORPION

Vrei sa achizitionezi ceva important: o masina, un apartament sau pamant. Ai grija totusi ca ofertele care ti se fac nu sunt corecte. Cineva incearca sa profite de naivitatea ta.

SAGETATOR

Astazi pot aparea conflicte serioase cu o femeie care pare destul de nervoasa pe tine. Va fi destul de dificil sa faci pace, asa incat solutia cea mai buna este sa incerci sa stai cat mai departe de ea, evitand orice intalnire.

CAPRICORN

Te angajezi intr-un proiect important, insa nu prea esti multumit de echipa cu care colaborezi. Cu putina diplomatie si cu mai multa strategie vei reusi insa sa iti creezi mediul propice pentru a lucra eficient

VARSATOR

Iubesti tot ce e practic si logic. Astazi iti vei dori sa preiei controlul unor situatii si vei da dovada de un simt organizatoric neobisnuit.

PESTI

Esti un mediator excelent si intotdeauna cauti un partener activ si competent. Esti o persoana deschisa socializarii si iti place sa te alaturi grupurilor de oameni, pentru a simti viata in plinatatea ei.

Previziuni astrologice 2016