22 iunie 2016

BERBEC

Ziua incepe destul de tumultuos, mai ales ca planeta comunicarii te streseaza si te activeaza intr-o directie mai putin pozitiva.

TAUR

O ruda va avea nevoie de sustinerea si ajutorul tau, asa incat prioritatile de la locul de munca vor trece pe locul secund, ocupandu-te mai mult de familie si de casa.

GEMENI

Situatia financiara se imbunatateste si simti cum lucrurile incep sa reintre pe directia normala. Esti plin de energie, plin de ambitie si vise indraznete. Continua tot asa, esti pe drumul cel bun catre evolutia ta personala!

RAC

Planeta razboinica a zodiacului,Marte, face aspecte benefice cu semnul tau zodiacal si te sustine tot mai mult! Iata de ce vei simti nevoia profunda sa actionezi, sa te implici in probleme pe care le-ai tot amanat, sperand la o rezolvare ulterioara.

LEU

Vremea strategiilor s-a dus, este nevoie sa lasi deoparte declaratiile. Se simte nevoia de a trece de la filosofie la practică, de a crea strategii care sa duca la implinirea obiectivelor, de a iesi din starea meditativă, declarativa si de a intra intr-un proces de constructie.

FECIOARA

Esti atras de lucruri frumoase, de lucruri interesante si incitante, insa, ai grija astazi la cheltuielile pe care le faci. S-ar putea sa-ti depasesti cu mult bugetul planificat.

BALANTA

Vei fi surprins sa constati ca astazi, toata lumea este excesiv de sensibila. Orice cuvant ai spune este interpretat si rastalmacit, iar toata aceasta situatie te impinge la limita rabdarii.

SCORPION

Prezenta celor din jur te mobilizeaza si te motiveaza sa aduci o schimbare importanta in viata ta. Vei vedea ca vei beneficia de sustinere din partea tuturor.

SAGETATOR

Incearca sa iti temperezi elanul! Esti mult prea agresiv in exprimare si risti sa ii deranjezi pe cei mai sensibili.

CAPRICORN

Comunicarea cu cei din jur este benefica in aceasta perioada. Un prieten iti propune o asociere si ar fi intelept sa te gandesti la ea. Pot iesi bani frumosi din asta

VARSATOR

Confruntat cu unele chestiuni de viata si de moarte, vei fi pus in ipostaza in care va trebui sa-ti asumi complet responsabilitatea pentru gandurile, faptele si actiunile tale.

PESTI

Sunt avantajate achizitiile importante. O casa, o masina, un teren ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru tine.