22 mai 2016

BERBEC
In aceasta perioada, calatoriile au un efect stimulativ asupra ta. Te intorci acasa cu un alt tonus si alt chef de munca.

TAUR
Se anunta schimbari la locul de munca si s-ar putea sa fi unul dintre fericitii care se vor bucura de o promovare.

GEMENI

Chiar daca te simti blocat intr-un punct mort, nu abandona. Ai rabdare si asteapta momentul potrivit pentru a putea trece la urmatoarea etapa.

RAC
Vei reusi sa finalizezi o treaba, ceea ce-ti va da o mare satisfactie. Te vei intalni cu oameni care-ti vor schimba perceptia despre viata.

LEU
Ar fi cazul sa iti oferi un moment liber si sa perteci mai mult timp cu familia. Esti obosit si ai nevoie sa iti reincarci bateriile.

FECIOARA
Nu ezita sa trimiti vesti unei persoane dragi. Pe plan sentimental, vei gasi cuvintele potrivite pentru a-ti exprima iubirea.

BALANTA
Esti pus in situatia de a scoate la suprafata informatiile uitate, asa ca arunca o privire la perioada de pregatire, la cursuri, la cunostintele acumulate in liceu sau facultate.

SCORPION
S-ar putea sa iti iasa in cale o persoana speciala, de care sa te atasezi sufleteste. Bucuria va fi maxima cand ti se va raspunde in acelasi mod sentimentelor tale.

SAGETATOR
S-ar putea sa renunti la o activitate in favoarea alteia. Oricum, te-ai hotarat sa joci in liga mare si sa nu te mai incurci cu lucruri neimportante.

CAPRICORN
Iti intra in cont o suma de bani pe care o vei distribui cu intelepciune: iti vei achita datoriile, vei plati facturile si iti mai ramane si ceva maruntis sa il pui la pusculita.

VARSATOR
Ideile te coplesesc si chiar merita sa fie puse in practica, iar spontaneitatea de care dai dovada te va scoate din orice impas.

PESTI
Iti sugerez sa te relaxezi. Este ziua perfecta pentru a merge la un Spa, la o sala de sport sau sa o petreci in compania prietenilor. Miroase a vara si a vacanta si gandul nu iti sta la lucru.