22 Noiembrie

BERBEC

Este un moment prielnic pentru planificarea noilor activitati. Ar fi indicat sa consulti o persoana avizata pentru a preveni anumite inconveniente.

TAUR

Chiar daca atmosfera va fi destinsa, nu vei fi prea tentat sa te intalnesti cu multa lume. Te vei simti bine in intimitate.

GEMENI

Vei fi constient de consecintele actiunilor tale. Te vei afirma cu usurinta. Ai putea indeplini rolul unui mediator intr-o confruntare intre doua persoane.

RAC

Este o zi excelenta pentru o viata sociala activa si te vei simti bine in compania altora, reusind sa impartasesti din gandurile si sentimentele tale.

LEU

Astazi vei purta discutii sobre, insa schimburile de idei iti vor permite sa intelegi mai bine opiniile diferite ale celor din jur.

FECIOARA

Astazi si maine vor fi zile excelente pentru a rezolva o situatie care te deranjeaza de ceva timp. Perspicacitatea si realismul vor fi punctele tale forte.

BALANTA

Ai putea fi tentat sa tolerezi unele atitudini mai mult din pricina slabiciunii decat dintr-o reala intelegere a situatiei. Zilele urmatoare vor fi propice schimbarii.

SCORPION

Vei gasi solutia la o problema mai veche. Totodata, vei avea ocazia de a petrece cateva zile interesante sub aspectul creativitatii.

SAGETATOR

Este posibila o mica evadare din realitate. Lasa-te in voia acestei stari de visare cu ochii deschisi, pentru ca asa iti vor veni cele mai bune idei.

CAPRICORN

Este o zi perfecta pentru viata de familie. Pe de alta parte, ai putea fi ceva mai agitat decat de obicei. Incearca sa gasesti timp pentru a te relaxa.

VARSATOR

Vei fi curios si in cautare de noi interese, insa entuziasmul tau ar putea fi contracarat de indiferenta unor persoane.

PESTI

Astazi doresti sa schimbi totul, dar ar fi mai bine sa renunti la asemenea porniri. Ti-ar prinde bine o plimbare lunga.