23 aprilie 2016

BERBEC

In sfarsit sectoarele afacerilor, finantelor si prietenilor se deblocheaza, astfel incat iti poti manifesta plenar energiile.

TAUR

Se consolideaza sectorul financiar. Simti cum capeti tot mai multa forta si detii controlul asupra propriei vieti.

GEMENI

Astazi vei avea discutii importante, vei semna hartii si vei face planuri de viitor. Esti plin de enegie si nu mai ai timp deloc de viata amoroasa, care va intra pe o panta descendnta. Nu-i o tragedie, o vei putea resuscita ulterior, acum trebuie sa te centrezi pe performantele profesionale.

RAC

Perseverenta iti poate aduce bani, iar credinta in fortele supreme si in talentele cu care te-au inzestrat iti poate da un plus de energie sa realizezi multe lucruri.

LEU

Incearca sa nu devii prea arogant si sigur de tine, caci  caderea poate fi grabnica si dureroasa.  Muncesti cu spor si daca iti pastrezi capul pe umeri si nu te imbeti la primul succes, vei intra pe directia abundentei in cel mai scurt timp.

FECIOARA

In familie ti se pune atata presiune pe umeri si fiecare asteapta ceva de la tine: ba un sfat, ba un ajutor financiar, ba o interventie,etc etc. E o zi in care te simti coplesit de responsabilitati si indatoriri si ai dori sa pleci undeva departe, sa uiti de toate si de toti.

BALANTA

Ai grija cum comunici si cum vorbesti cu cei din jur, pentru ca esti inflexibil, incapatanat si greu de multumit.

SCORPION

S-ar putea sa treci de la ras la plans cu mare viteza, sa fii impresionat de toata suferinta lumii, asa incat incearca, pe cat poti, sa te protejezi. Evita situatiile emotionante, evita sa citesti stiri care te-ar putea tulbura sau sa urmaresti emisiuni care sa-ti provoace lacrimi.

SAGETATOR

La serviciu, ai un teanc mare de sarcini de rezolvat. Acasa este nevoie de curatenie, iar un prieten apropiat s-ar putea sa aiba nevoie de sfaturile tale. Iti va fi greu sa faci toate acestea in doar 24 de ore asa incat intai rezolva lucrurile de maxima urgenta.

CAPRICORN

Nu uita ca succesul vine odata cu aliante spornice si durabile, iar daca tu ii indepartezi pe cei din jurul tau, atunci oportunitatile actuale se vor risipi foarte usor. Diplomatia iti va deschide multe usi.

VARSATOR

Gandesti bine, cu spor, iar planurile pe care le faci acum iti vor aduce rezultate si satisfactie.

PESTI

Invata sa fii prezent, invata sa fii atent la fiecare detaliu si apoi gandeste-e daca nu cumva esti doar o papusica folosita de toti dupa bunul lor plac. Chiar iti doresti asta? Nu cumva e timpul sa iti trasezi teritoriul si sa faci ordine in viata ta?