23 februarie 2016

BERBEC

Astazi s-ar putea sa primesti o sponsorizare importanta, care te va ajuta sa iti continui studiile sau proiectele incepute de curand.

TAUR

Iti recomand sa-ti folosesti intuitia la maximum, mai ales in niste chestiuni birocratice. Te poti ciocni de acte prost completate, de formulare gresit tiparite, dar perspicacitatea ta va identifica problemele si le va solutiona din mers.

GEMENI

Tine minte informatiile pe care le vei primi in cadrul unei discutii intime. Iti vor fi de ajutor pe termen lung.

RAC

Comunicarea este eficienta, insa destul de sarcastica pe alocuri. Pe de alta parte, este o zi excelenta pentru calatorii si exista premise frumoase pentru castiguri.

LEU

Esti invitat sa mergi la o petrecere, dar ai atat de multe lucruri de rezolvat, incat preferi sa refuzi politicos invitatia. Nu-ti fa probleme daca prietenii se vor simti jigniti, uneori viata personala si responsabilitatile de la locul de munca sunt mai importante.

FECIOARA

Simti ca stagnezi si ca bati pasul pe loc. De mult vrei sa faci o schimbare si sa incepi o noua activitate, poate chiar sa-ti schimbi locul de munca. Nu-ti recomand sa iei decizii radicale astazi, dar poti sa incepi sa faci primii pasi in cautarea unui serviciu mai atractiv.

BALANTA

Astazi ai pofta de viata, iar receptivitatea pe care o manifesti in raport cu cei din jur iti poate aduce asocieri benefice.

SCORPION

Te gandesti la bani, insa nu la cum i-ai putea castiga, ci la cum ii poti investi in acest moment pentru a pune in valoare o idee, niste oameni, pentru a-ti spori resursele.

SAGETATOR

Nu stai prea bine cu banii si trebuie sa recunoastem: este o perioada dificila in care ai mai multe probleme de rezolvat si se pare ca totul s-a adunat in timp, nu a venit pe neasteptat. Incepe prin a face o lista cu prioritati si apoi treci la solutionarea acestora.

CAPRICORN

Astazi este o zi plina de neprevazut, marcata de intalniri surpriza, vesti fulgeratoare si decizii grabnice.

VARSATOR

Nu-ti recomand jocurile de noroc sau speculatiile financiare. In aceste zile nu esti bine sustinut in casa finantelor, asa incat, in loc sa caștigi bani, s-ar putea sa-i pierzi.

PESTI

Lucrurile nu vor evolua in bine doar in ceea ce priveste serviciul. Astazi esti mai energic si mai plin de entuziasm decat de obicei si ii vei motiva din plin pe cei din jur.