23 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Astazi vom fi provocati din toate partile. Vom simti cum suntem atacati, pusi la zid sau trasi de urechi pentru greseli pe care nu noi le-am comis. Pe retrogradarea mercuriana (Mercur este planeta comunicarii si a negocierii) este insa practic imposibil sa gasim metoda cea mai potrivita pentru a ne apara si proteja, asa incat cel mai bine ar fi ca astazi sa dam dovada de rabdare. De maine putem pleca la lupta, insa acum nu e momentul sa declansam un conflict si mai mare.

BERBEC

Te bucuri de o multime de oportunitati care sa te sustina in evolutia ta profesionala, dar cu o singura conditie: sa fii dispus sa faci si unele compromisuri.

TAUR

Socializarea este pe primul loc, cu siguranta vei cunoaste multi oameni si cu mare parte din ei te vei intelege bine.

GEMENI
Cea mai buna metoda de a reusi este sa fii flexibil in stabilirea obiectivelor. In felul acesta ii vei motiva si pe cei implicati in proiectele tale.

RAC

Va trebui sa fii atent la resursele tale financiare, deoarece fie se vor micsora, fie vor aparea cheltuieli neprevazute. Daca esti om de afaceri, va trebui sa astepti o vreme pana trece furtuna.

LEU

Daca nu sunt bani este cu siguranta dragoste. Astazi cei singuri isi pot gasi un partener, iar cei care deja au o relatie s-ar putea sa simta ca se reindragostesc din nou. Este o zi dedicata iubirii, asa incat lasa-te purtat de valurile ei.

FECIOARA

Orice ar fi, e important sa-ti tii mintea deschisa si ochii atenti la ce e in jur, mai ales la ce este evident, pentru ca unele lucruri chiar sunt ceea ce par.

BALANTA
Comunicarea se realizeaza cu usurinta. Nu neglija timpul liber. Nu uita ca trebuie sa te si distrezi.

SCORPION

Pot exista mici probleme de sanatate, nu le neglija, mai bine previi decat sa-ti para rau mai tarziu.

SAGETATOR

Cineva va fi generos cu tine si vei primi mai mult decat te-ai asteptat. Vei avea parte de cheltuieli neasteptate, asa ca aceasta generozitate este binevenita.

CAPRICORN

Iti vei indrepta atentia asupra sferei domestice pentru ca in casa este mare nevoie sa repari cateva lucruri.

VARSATOR

Incepi sa-ti folosesti talentul in scopuri carora nu le-ai servit inainte, dar ceva te-a convins ca merita.

PESTI
Problemele financiare s-ar putea sa iti creeze o stare de discomfort. Astepti o suma de bani care intarzie sa vina si iata ca astazi vei umbla cu buzunarele goale.