23 iunie 2016

BERBEC

Se pare ca ti-ai pierdut ritmul . Nu stii sa dai replici, nu te aperi in fata unor acuzatii, asa incat poti deveni victima usoara a celor care de multa vreme te pandeau sa te prinda pe picior gresit.

TAUR

Astazi te vei tot impiedica de amintirea trecutului;  persoane, intamplari, situatii, toate vor face referire intr-un fel sau altul la trecutul mai apropiat sau mai indepartat

GEMENI

Intr-o situatie tensionata cum este cea de astazi iti recomand sa alegi calea compromisului. Astfel vei reusi sa eviti adancirea unui conflict.

RAC

Astazi vei lua decizii importante privind un parteneriat de durata. Aspectele iti sunt favorabile, asa incat iti recomand sa nu eziti si sa accepti ofertele facute.E o zi buna sa semnezi contracte.

LEU

Incearca sa fii mai clar si mai explicit in explicatiile pe care le dai si in intrebarile pe care le pui, pentru a putea transmite exact mesajele dorite.

FECIOARA

Nu uita sa exprimi liber ceea ce astepti de la cei din jur, pentru ca altfel nu vei putea primi un feed-back pozitiv. Vei fi axat mai degraba pe solutionarea practica a unor probleme si vei lupta sa obtii cat mai multa independenta materiala.

BALANTA

Discutiile cu partenerul de viata devin din ce in ce mai placute. Se pare ca momentul de criza a fost depasit si lucurile intra intr-un fagas normal.

SCORPION

Dupa o perioada in care te-ai confruntat fie cu probleme in familie, fie cu unele dispute la serviciu,  acum esti obosit si cu ,,garda jos” fiind usor de atacat de catre cei din jur.

SAGETATOR

Este o zi excelenta pentru a afla niste secrete. Chiar daca lucrurile pe care le auzi nu te vor incanta prea mult, macar vei sti ce pozitie sa adopti in raport cu cei din jur.

CAPRICORN

Deciziile pe care urmeaza sa le iei se vor schimba de la o ora la alta. Iti recomand sa nu iti stabilesti un plan, pentru ca oricum nu te vei tine de el. Cel mai bine este sa te bazezi pe instinct.

VARSATOR

In sfarsit vei lasa la o parte dubiile privind sinceritatea partenerului tau! Ne referim aici fie la partenerii de afaceri, fie la iubitul sau iubita ta.

PESTI

Iertarea, intelegerea, comunicarea reprezinta factorii care pot pune relatia ta intima pe drumul cel bun. Ai nevoie de o discutie clara cu partenerul tau ca sa stabiliti ce drum veti urma de acum incolo.