23 mai 2016

BERBEC

O persoana importanta, care iti respecta calitatile, s-ar putea sa-ti ceara parerea intr-o chestiune delicata.Iti vei spune punctul de vedere si vei gasi solutii bune pentru rezolvarea situatiei.

TAUR

Niste gesturi aparent neimportante, facute de catre cei din jur iti vor atrage atentia si vei urmari actiunile lor. Spre surprinderea ta, mastile vor cadea, iar lucrurile pe care le vei descoperi te vor face sa te indoiesti de loialitatea colaboratorilor si a partenerilor tai.

GEMENI

Vrei sa te distrezi, vrei sa-ti traiesti viata, dar pentru aceasta trebuie mai intai sa-ti rezolvi problemele pe care ti le-ai stabilit in agenda zilei. Ai multa treaba si multe responsabilitati, asa incat, distractia vine mai tarziu, nu acum.

RAC

Atentie la accidentele domestice astazi! Din neatentie risti sa cazi, sa iti luxezi picioul sa iti arzi mainile. Toate acestea vor fi evitate, daca vei sta cu ochii in patru.

LEU

Astazi s-ar putea sa ai unele probleme legate de mosteniri sau de relatia cu autoritatile.

FECIOARA

Un conflict care a durat multa vreme va fi solutionat astazi. Vei reusi sa mediezi orice disputa cu indemanarea unui maestru, iar acest talent iti va fi recunoscut de cei din jur.

BALANTA

Incearca sa te faci ca iti uiti portofelul acasa astazi! Esti pus pe cumparaturi si risti sa iti destabilizezi pofund bugetul

SCORPION

Se pare ca se fac noi aliante, si vechii dusmani devin buni parteneri. Nu trebuie sa le acorzi increderea ta deplina, insa nu strica sa ai cateva persoane in jurul tau care sunt dispuse sa te sustina.

SAGETATOR

S-ar putea sa fii prins intr-un proiect atat de greu de rezolvat incat va trebui sa ceri ajutorul celor din jur. O femeie te va sustine in tot ceea ce faci.

CAPRICORN

Iti recomand sa faci ordine in hartii. S-ar putea sa ai nevoie de ele, in viitorul apropiat. Daca ai o afacere, verifica-ti putin documentele pentru ca, in curand, vei avea parte de un control.

VARSATOR

Calatoriile sunt punctul tau forte astazi. Iti vei umple agenda cu nume noi, vei lega prietenii solide si apar si potentiale propuneri de afaceri.

PESTI

Comunicarea, socializarea si eventualele cursuri de perfectionare sunt la ordinea zilei. Esti dinamic si plin de energie, iar asta te motiveaza profund.