23 noiembrie

BERBEC

La serviciu lucrurile nu prea merg in directia dorita.  Iti vei atinge scopul numai daca vei adopta o strategie ferma.

TAUR

Lasa ca lucrurile sa-si urmeze cursul firesc si nu incerca sa le controlezi. Pe plan financiar iti recomand sa fii chibzuit.

GEMENI

Relatiile cu ceilalti vor fi echilibrate si veti regasi confortul pe care ti-l doresti. Ti-ai putea optimiza conditiile de viata prin cateva schimbari minore fie in programul de lucru, fie in alimentatie.

RAC

Norocul este de partea ta astazi. Poti profita sa faci noi achizitii si vei avea sanse mri de succes daca investesti intr-o noua afacere.

LEU

Vei primi vesti bune de la cineva drag. La serviciu iti vor fi delegate noi atributii, pe care le vei rezolva cu mult succes.

FECIOARA

Relatiile cu cei din jur vor fi pasnice. Iar cand e liniste, devii productiv, eficient si ideile vin una dupa alta.

BALANTA

Sunt sanse mari ca o legatura cu un coleg sa devina profunda, daca nu chiar intima. Ai grija totusi la povestile de dragoste de la locul de munca, pot uneori sa aiba consecinte nedorite.

SCORPION

Nu te simti obligat sa iei o decizie pe care nu o doresti. Analizeaza avantajele si dezavantajele si lasa ca timpul sa decida.

SAGETATOR

Te vei simti mult mai bine daca te vei detasa putin de o persoana prea posesiva si invadatoare. Tot astazi risti sa primesti mustrari din partea persoanei iubite pentru lipsa ta de atentie si dezinteresul fata de relatie.

CAPRICORN

Conditiile de lucru s-ar putea imbunatati cu o schimbare simpla. Daca esti in cautarea unui loc de munca in curand vei primi cateva raspunsuri pozitive.

VARSATOR

Vei avea o viziune realista asupra faptelor tale. Vei avea tendinta sa te confrunti cu unele persoane si sa iti consumi inutil energia si nervii.

PESTI

Nu fi prea exigent cu tine astazi pentru ca nu vei avea prea multa enerie de consumat. Iti va prinde bine rutina. Viata sentimentala va fi stabila.