24 aprilie 2016

BERBEC

Chiar daca esti putin mai din topor, chiar daca vei zice lucrurilor pe nume, spre iritarea multora, totusi iti pastrezi verticalitatea si independenta.

TAUR

Cu starea de sanatate esti la cote maxime, numai ca ar trebui sa acorzi o atentie sporita sistemului osos si picioarelor.

GEMENI

Intuitia ta este de neegalat astazi.Daca viata ar fi o tabla de sah si tu jucatorul pasionat, ai sansa sa anticipezi miscarile oponentilor cu 2-3 mutari inainte si sa iti ajustezi strategiile in functie de necesitati.

RAC

Astazi vei atrage invidia prietenilor si asociatilor tai, care nu vor gasi nimic mai bun de facut decat sa iti comenteze fiecare miscare si atitudine.

LEU

Daca te aflai in cautarea unui serviciu, fie astazi gasesti exact ce iti doreai, fie, daca iti plasezi acum dosarul si aplici pentru un interviu vei fi programat curand la o intrevedere.

FECIOARA

La locul de munca te bucuri de consolidarea pozitiei si s-ar putea sa fii propus chiar pentru o promovare.

BALANTA

Ti se fac propuneri tentante legate de un loc de munca in strainatate sau de o plecare peste hotare. Persoanele care iti fac aceasta propunere sunt serioase si chiar isi doresc o colaborare cu tine.

SCORPION

Orgoliul te ridica si te coboari cu viteza unui carusel scapat de sub control. Punctele nevralgice ale zilei sunt  aduse de sectoarele iubirii si al banilor.

SAGETATOR

Incearca sa nu dai dovada de mandrie si egocentrism in deciziile pe care le ai de luat, fii ponderat si tine cont de sfaturile celor din jur.

CAPRICORN

Speculatiile financiare in care te implici s-ar putea sa iti aduca mai mult pierderi decat castiguri. Incearca sa te feresti sa obtii castiguri rapide cu minim de efort, pentru ca plata s-ar putea sa fie mult prea mare.

VARSATOR

A sosit timpul sa iti cladesti noi strategii privind raporturile tale cu cei din jur. Se pare ca ai tot permis diverselor persoane sa patrunda in viata ta, sa iti dicteze ce sa faci, cum sa faci si oricat de mult ai incerca sa ii multumesti, niciodata nu vei reusi.

PESTI

Te bucuri de multa intuitie in aceste ore. Intuitia se va manifesta in cadrul contractelor si a  relatiilor pe termen lung aducandu-ti atat beneficii financiare cat si capital de imagine.