24 decembrie

BERBEC

Iti va fiusor sa lucrezi cu oameni pe care ii respecti, mai ales cu persoane mai in varsta si care au mai multa experienta decat tine. 
 

TAUR

Cei din jur au multe de spus si multe de vorbit, insa iti zboara gandul departe. Esti cu capul in nori si faci numai si numai ceea ce doresti.
 

GEMENI

Astazi te vei confrunta cu fricile si cu angoasele cele mai profunde. Incearca sa nu fugi de demonii tai interiori, ci confrunta-i. Numai asa vei reusi sa evoluezi.

RAC

Daca vreti sa realizezi ceva important, iti sugerez sa incepi cu pasi marunti. Propune-ti teluri si obiective realizabile. 

LEU

Spiritul tau este, mai mult ca niciodata, deschis experientelor noi si oricarui alt tip de invatare. Acorda un pic mai mult atentie detaliilor din jur, pentru ca iti vor da indicii importante in legatura cu ce este pe cale sa se intample de acum inainte.

FECIOARA

Astazi, partenerul va fi foarte imprastiat si s-ar putea sa creeze multe probleme. Incerca sa ii ponderezi impulsurile, deoarece o atitudine recalcitranta s-ar putea sa afecteze relatia cu cei din jur.

BALANTA

Nu ar strica daca ti-ai focaliza energiile pe camin. In ultima perioada ai fost destul de ocupat, iar viata familiala si relatiile cu rudele incep sa scartaie.
 

SCORPION

Cu ceva timp in urma ai fost prins, fara voia ta, intr-un conflict de interese si ti s-a cerut sa tii partea uneia dintre tabere. Precaut, ai fost rezervat in a-ti da cu parerea, asa incat acum ai numai si numai de castigat de pe urma acestei atitudini. 

SAGETATOR

Esti provocat sa alegi intre doua puncte de vedere diferite, intre doua drumuri, intre doua destinatii. Te afli intr-o situatie delicata, pentru ca indiferent ce vei alege iti va schimba destinul pentru o lunga perioada de timp.

CAPRICORN

Vei reusi sa dai la o parte toate obstacolele care stau in calea succesului tau. Ai alaturi sprijinul prietenilor si al familiei, asa incat poti trece peste toate barierele ridicate in calea ta.

VARSATOR

Daca vei face numai asa cum vreti ai toate sansele sa-l faci pe partenerul de viata sa se simta frustrat, iar tie ti se va reprosa ca ai actionat intr-un mod egoist.

PESTI

Nu mai vrei sa auzi de probleme, de serviciu, de colegi si sarcini suplimentare care trebuiesc terminate in timp record. Insa astazi nu este o zi in care sa poti lasa toate aceste ocupatii deoparte, asa incat inarmeaza-te cu multa rabdare.