24 februarie 2016

BERBEC

Astazi aducem o veste buna pentru tine. Lipsa banilor sau dezinteresul celorlalti fata de proiectele tale s-au incheiat. Se pare ca ai gasit un sponsor dornic sa te sustina in toate ideile.

TAUR

Astazi incepi ziua cu o stare de spirit fantastica si cu chef de treaba, dar si de conversatie. Vorbesti cu toata lumea, esti optimist si jovial.

GEMENI

Astazi este o zi senina si lipsita de griji, mai ales pentru ca stii sa rezolvi toate lucrurile intr-un mod frumos, fara a deranja pe nimeni.

RAC

Este  o zi buna pentru a te ocupa de o afacere ori de un proiect, mai ales daca este necesara reactivarea unor relatii, pentru ca vei gasi oamenii de care ai nevoie.

LEU

Este o zi favorabila atat din punct de vedere creativ, cat si sentimental. Nu iti recomand speculatiile financiare, pentru ca poti pierde sume importante de bani.

FECIOARA

Daca in familie erai ingrijorat pentru starea de sanatate a unei persoane, astazi vei primi vesti bune, fie vei gasi medicul, fie tratamentul care sa-i amelioreze starea.

BALANTA

Raspunsul pe care il astepti de la fiinta iubita s-ar putea sa te surprinda, insa nu te pripi sa tragi concluziile nepotrivite.

SCORPION

Treci printr-o etapa de pregatire si incepi sa vezi cu mai multa luciditate obiectivele pe care le ai. O buna organizare, o buna planificare iti vor asigura succesul in urmatoarea perioada.

SAGETATOR

E momentul curateniei generale in viata ta. Indeparteaza-te de persoanele care iti repeta la nesfarsit ca nu esti in stare sa te descurci singur. Ai mai multa incredere in tine.

CAPRICORN

Visele tale dragi se pot implini in urmatoarea perioada, gratie sustinerii unei femei in varsta. Aceasta te va sfatui si te va ajuta si financiar.

VARSATOR

E nevoie sa rectifici niste acte, niste documente, pentru ca daca nu faci acest lucru, nu vei primi banii pe care ii astepti.

PESTI

Incepe o zi importanta pentru tine, in care s-ar putea sa culegi roadele „semintelor” plantate in trecut. Ai purtat discutii importante, ai luat decizii si mai importante, iar acum te bucuri de recompensa.