24 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Daca vom munci din greu, cu seriozitate si daruire, vom reusi sa atragem atentia unor persoane dornice sa ne promoveze. Talentele noastre vor fi remarcate asa incat, daca ne pastram ritmul, in curand vom culege roadele eforturilor depuse. Semnele astrale indica faptul ca in curand multi dintre noi vor cunoaste o schimbare majora de cariera. Multe persoane se vor axa pe activitati care pe de o parte le vor relaxa si pe de alta parte le vor aduce si castiguri financiare considerabile.

BERBEC

La un moment dat, vei simti nevoia sa te retragi si sa reflectezi asupra unor aspecte ale vietii tale. Vei vedea mai clar unele lucruri, mai ales cand te deschizi intuitiei si gandirii laterale. Pacea interioara si credinta vor fi prezente.

TAUR

Prietenii de odinioara devin combatanti in cursa privind un loc de munca mai bun. Nu avea incredere nici in promisiunile care ti se fac, nici in cei care te asigura ca te vor sustine. Invata sa te descurci pe cont propriu.

GEMENI

Atentie la diferenta dintre vorbe si fapte, unii vor incerca sa te minta pentru a-si duce pana la capat planurile.

RAC

Astazi vei interpreta gresit toate gesturile celor din jur. Te vei enerva fara motiv si apoi vei da replici usturatoare. Incearca sa te temperezi pentru ca risti ca atitudinea ta sa iti aduca multi dusmani.

LEU

Atitudinea ta jucausa va detensiona atmosfera, ceea ce e bine. Cineva s-ar putea sa incerce sa te atace, dar tu te poti preface ca respectivul a castigat, in timp ce te ocupi de sarcinile de zi cu zi.

FECIOARA

Te-ai eliberat de datorii, te bucuri de siguranta casei si a familiei. Energia iti creste, simti ca nimic nu iti sta in cale. Daca ai copii, exista tendinta ca acestia sa incerce sa ia mai multe de la tine decat ar trebui.

BALANTA

Cei din jur iti dicteaza ce sa faci ca si cum ai fi o papusa intinsa pe ata. Astazi vei hotari sa iti trasezi clar teritoriul si sa nu mai permiti nimanui sa iti spuna ce sa faci.

SCORPION
La inceput, nici nu-ti vei da seama ce te-a lovit, dar pe urma, deruland sirul evenimentelor in mintea ta, incepi sa faci legaturi pe care nu le-ai mai facut inainte. Afli informatii noi legate de alte persoane, pe care le-ai considerat de incredere, si totul incepe sa apara din ce in ce mai clar.

SAGETATOR
Cariera ta va avea un curs pozitiv, cu pretul unei agitatii in familie. Trebuie sa iti reamintesti ca orice succes isi are pretul sau.

CAPRICORN

In loc sa iti impui ideile cu inversunare, riscand sa ii enervezi pe cei din jur, mai bine ai adopta un ton linistit si impaciuitor.Astfel vei reusi sa captezi atentia tuturor.

VARSATOR

Intr-un fel sau altul, trecutul te urmareste astazi. Te vei folosi de experienta acumulata pentru a nu mai repeta greselile comise.

PESTI

Cauti raspunsuri la cele mai chinuitoare intrebari, dar probabil nu cauti unde trebuie. Sau nu pui intrebarile potrivite.