24 iunie 2016

BERBEC

Iti recomand sa dai dovada de mai multa toleranta si sensibilitate in raport cu cei din jur. Nu te poti transforma intr-un robot care sa urmeze doar un program strict al orelor de munca, iar apoi sa-ti versi naduful si stresul pe cei de acasa.

TAUR

Nu este momentul sa fii rigid si incapatanat. Asculta-i pe cei care au de explicat o atitudine sau o alegere pe care au facut-o si abia apoi trageti concluziile pesonale.

GEMENI

Vei fi motivat din plin de cei tineri sa evoluezi sa avansezi si sa vezi o noua dimensiune a vietii, vei fi cuprins de entuziasm, vei fi dornic sa incerci lucruri noi si inovatoare.

RAC

Ai chef sa te distrezi, ai chef sa-ti traiesti viata la miximum, numai ca incearca sa o faci cu responsabilitate. Nu este inca vremea nici a vacantei, nici a distractiilor absolute, ci dimpotriva, la locul de munca te asteapta prea multe activitati ca sa-ti permiti luxul de a fi excentric.

LEU

Daca sperai sa obtii un imprumut bancar sau o reesalonare a datoriilor, poate ar fi cazul sa te gandesti la variante de urgenta. Casa finantelor nu este bine aspectata astazi, asa incat lucrurile se pot complica pe parcurs.

FECIOARA

Iti faci planuri mari de viitor, o caracteristica specifica semnului tau zodiacal insa, daca te vei axa numai si numai pe viitor, atunci te vei descentra de la lucrurile concrete, palpabile si de la prezent.

BALANTA

Esti prea imprastiat si neatent. Fa un efort, coboara cu picioarele pe pamant, analizeaza cu atentie situatiile prin care treci si concentreaza-te pe problemele practice.

SCORPION

Astazi este o zi  stresanta si obositoare pentru tine. Vei avea parte de tot felul de schimbari dramatice ale ritmului vietii, iar asta te va solicita peste masura.

SAGETATOR

E timpul sa iei viata in propriile maini si sa nu te mai lasi manipulat de promisiunile nimanui. Fii practic, fii lucid si astfel vei evita complicatii ca cele prin care treci in aceasta saptamana.

CAPRICORN

S-ar putea sa existe o serie de conflicte, cu sefii sau cu superiorii tai astazi, dar daca iti vei  stapani nervii, si orgoliul vei reusi sa iesi invingator din aceste confruntari.

VARSATOR

Nu mai evita sa sapi printre hartiile pe care le ai, alminteri, vei ajunge in situatia in care nu vei mai putea evita complicatile costisitoare.

PESTI

Nu te grabi sa pui stampile si sa tragi concluzii privind comportamentul unor persoane din anturajul tau. Nu ai toate informatile necesare ca sa-ti permiti luxul sa te transformi intr-un judecator intransigent.