25 decembrie

BERBEC

Orice schimbare e un nou inceput si o sansa de mai bine. Se deschid noi drumuri si nu vei putea sa le urmezi cursul daca nu vei clarifica neintelegerile din prezent.

TAUR

Astazi ai putea avea impresia ca relatiile cu ceilalti se racesc si asta nu se intampla din cauza ta. Fa-ti timp pentru tine si problemele tale si nu mai da atentie la toate toanele manifestate de cei din jur.

GEMENI

Te pregatesti de drum si ii mobilizezi si pe cei din jurul tau sa te ajute.Esti plin de tonus si gata de marea aventura.

RAC

Atentie la lovituri in zona picioarelor. Este o zi in care accidentele domestice predomina.

LEU

In sfarsit un plan la care lucrai de ceva timp incepe sa dea roade. Sentimentul de frica dispare si privesti cu optimism la ziua de maine.

FECIOARA

Este o zi foarte buna pentru comunicare, pentru negociere si mai ales pentru a ingropa securea razboiului cu vechi combatanti.

BALANTA

Este posibil sa schimbi locul de munca, sa te implici intr-o noua relatie sentimentala sau sa te muti in casa noua. Oricum schimbarile iti vor schimba starea de spirit in bine.

SCORPION

La serviciu se fac presiuni asupra ta sa semnezi o hartie sau sa iei o decizie. Nu risca si nu actiona pripit, pentru ca la final tu vei plati oalele sparte.

SAGETATOR

Daca simti ca nu mai esti la locul potrivit, atunci a sosit momentul unei schimbari. Viitorul se contureaza pozitiv si esti plin de incredere in fortele proprii.

CAPRICORN

Deoarece gandurile iti zboara departe si nu esti atent la ce se discuta, s-ar putea ca sa te agati de unele cuvinte scoase din context, care sa iti furnizeze niste informatii gresite.

VARSATOR

Inainte de a trage concluzii, mai bine cantareste faptele celorlalti cu atentie, pentru ca s-ar putea sa descoperi niste elemente noi.

PESTI

Vei vedea exact cum stau lucrurile intr-o situatie pe care iti doresti s-o clarifici. Vei fi generos si vei ajuta pe cineva apropiat care se confrunta cu o situatie delicata.