25 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Astazi este momentul cel mai potrivit pentru a purta discutii, pentru a ne renegocia pozitia si pentru a pune in practica ideile pe care le avem. Se pare ca am prins valul perfect si ar fi de dorit sa profitam de acest lucru.

BERBEC

Vei avea parte de agitatie in familie sau in casa, vei afla o multime de vesti legate de prietenii sau de rudele tale, vei primi vizite. Conversatiile parca nu se mai termina.

TAUR

Din pacate, un secret de-al tau sau unul de familie risca sa fie scos la iveala de o persoana cu intentii necurate si vei simti nevoia de a controla situatia.

GEMENI

Poti avea parte de cele mai neasteptate prietenii, sustineri, sau de cele mai rele barfe spuse pe seama ta. Sau ambele. Important este sa-ti pastrezi optimismul, orice s-ar intampla, deoarece doar in acest mod vei gasi solutii la problemele cu care te confrunti.

RAC

Iti recomand sa eviti sa imprumuti bani prietenilor tai, pentru ca nu ii vei vedea inapoi. Financiar, iti merge foarte bine. Profesional, si mai bine.

LEU

Evita conflictele, pentru ca le vei tolera cu mare greutate. Exista riscul ca sub imperiul emotiilor sa spui lucruri pe care le vei regreta mai tarziu.

FECIOARA

Profita de aceasta zi pentru a-ti indeplini cu succes sarcinile. In plan social, vei aprecia compania celorlalti. Vei petrece clipe memorabile.

BALANTA

Nu renunta la cautarile pentru gasirea partenerului sau a partenerei perfecte. Astazi, mai mult decat oricand, balantele singure sunt avantajate pe sectorul iubirii.

SCORPION

Chiar daca promisiunile care ti se fac nu sunt fabuloase, faptul ca te provoaca sa iesi din rutina in care ai intrat deja inseamna foarte mult.

SAGETATOR

Astazi s-ar putea ca si tu sa fii surprins de incrancenarea cu care iti aperi punctul de vedere, insa tine-o tot asa! Ai nevoie sa faci curatenie in viata ta si sa te debarasezi de persoanele sau situatiile care te fac sa bati pasul pe loc.

CAPRICORN

Cand lucrurile nu mai functioneaza asa cum iti doreai, e timpul sa pui punct si sa treci la o noua etapa de viata. Fara compromisuri si fara scuze inutile.

VARSATOR

Esti in paradis. Alaturi de persoana iubita simti ca poti cuceri si Everestul.

PESTI

Ar fi bine sa accepti propunerile care ti se fac, pentru ca nu in fiecare zi te poti bucura de astfel de oportunitati.