26 aprilie 2016

BERBEC

O femeie s-ar putea sa pretinda ca iti este prietena, insa, de fapt, sa aiba un singur obiectiv: sa profite cat mai mult de relatiile si banii tai.

TAUR

Esti cam haotic. Ai grija la promisiunile pe care le faci, caci s-ar putea sa nu le duci la indeplinire.

GEMENI

Nu iti propune sa faci performanta, ci mai degraba axeaza-te pe calitatea muncii pe care o faci. Nu te supraevalua. Tine cont si de parerea celor din jur, caci s-ar putea sa iti dea sfaturi bune si pertinente.

RAC

Axeaza-te pe munca, pentru ca vei face bani. Esti avantajat pe sectorele: vanzarilor, investiilor, afacerilor.

LEU

Informeaza-te privind actiunile pe care intentionezi sa le pui in practica. Poti afla chichite legale, poti gasi un avocat bun si poti fi sustinut de sfaturile celor din jur.

FECIOARA

Astazi ai de lucrat pe sectorul iubirii, unde te poti confrunta cu scenele de gelozie ale partenerilor tai.

BALANTA

Ai talentul sa iti asumi multe sarcini, sa te axezi pe 1001 de planuri. E important sa iti prioritizezi actiunile. Sa stii ca listele ajuta; stabileste un element important, apoi pe al doilea si tot asa.

SCORPION

Astazi neatentia s-ar putea sa-ti provoace unele accidente in zona picioarelor: luxatii, entorse. Asa incat ai grija cum pasesti si pe unde mergi, fiind atent si prezent in tot ceea ce faci.

SAGETATOR

Astazi este vorba numai despre tine si nevoile tale. Invata sa fii si egoist, invata sa-ti solutionezi intai problemele tale si abia apoi sa te ocupi de cei din jur.

CAPRICORN

Ai nevoie de un program strict, de o agenda bine facuta si incearca sa respecti orarul trecut in aceasta. Altfel, s-ar putea sa-ti bulversezi din nou tot programul si la sfarsitul zilei sa constati ca iarasi te-ai pus pe locul o suta, in raport cu cei din jur.

VARSATOR

Este o perioada buna sa-ti pui ordine in lucruri, sa renunti la persoanele care nu te motiveaza si la situatiile care te tin pe loc. Nu ai timp de pierdut, ai nevoie de ordine si disciplina in viata ta ca sa poti evolua.

PESTI

Esti destul de radical in raport cu colegii, cu subordonatii si cu prietenii. Felul in care comunici, felul cum analizezi lucrurile si maniera in care exprimi toate acestea, s-ar putea sa-i raneasca pe cei din jur.