26 decembrie

BERBEC

La locul de munca s-ar putea sa te intalnesti cu o persoana importanta. Totul se va desfasura intr-un context oficial si vei fi flatat ca esti privit cu respect.

TAUR

S-ar putea sa apelezi la o agentie imobiliara ca sa vinzi sau sa inchiriezi un apartament.Inca nu vei gasi ce cauti, dar bine macar ca ai inceput sa te misti in directia potrivita.

GEMENI

Astazi lucrurile se vor invarti in jurul tensiunilor familiale si a unor eventuale rupturi de relatii. Chiar daca este o zi mai complicata emotional, macar te debarasezi de toate persoanele nepotrivite din viata ta.

RAC

Respectul celorlalti se castiga, nu se cumpara! Un colaborator este excesiv de dragut si aceasta atitudine nu ii este caracteristica. Ce se afla in spatele acestei bruste deschideri? Nu cumva niste interese speciale?

LEU

Cineva apropiat te-ar putea face sa sesizezi avantajele unei situatii. Vei fi receptiv la nou. In dragoste, mai multa rabdare nu ar strica.

FECIOARA

Un moment bun pentru a cunoaste pe cineva in cazul in care esti singur. Surprizele te asteapta dupa colt, insa vor fi placute si constructive.

BALANTA

Astazi se rezolva o serie de lucruri care te-au consumat nervos. Este momentul perfect sa iti celebrezi victoria iesind la un film sau la un pahar de vorba cu prietenii.

SCORPION

Acordurile sau contractele ce se semneaza astazi sunt marcate de stabilitate, iar profiturile vor fi pe masura.

SAGETATOR

Vestea pe care o asteptai de atata timp nu se dovedeste chiar atat de buna. Esti putin dezamagit insa nu abandona proiectul.

CAPRICORN

Muncesti atat de mult incat ai si uitat sensul cuvantului ,,odihna”. O perioada poti face exces de zel, insa masinaria numita trup va ceda la un moment dat. 

VARSATOR

Persoana iubita a avut in ultimul timp atatea pretentii incat iti este si frica sa mai mergi acasa, pentru ca stii ca din nou va spune inca un lucru rautacios.

PESTI

Inainte de a accepta noul loc de munca este bine sa clarifici toate detaliile minore legate de angajarea ta. S-ar putea sa iti scape o chichita si sa te alegi numai cu complicatii birocratice.