26 februarie 2016

BERBEC

Acum te afli in centrul atentiei. Esti in postura unui jucator capabil sa ia deciziile cele mai potrivite, care sa duca echipa spre castig. Sefii sunt cu ochii pe tine, dar te privesc admirativ.

TAUR

Se anunta o reuniune de familie in care se va discuta foarte serios problema unei mosteniri, a unei vanzari sau a unei donatii. Asisti la discutii, insa nu te implici in problemele celorlalti.

GEMENI

Astazi s-ar putea sa fie o zi a dezamagirilor. Mastile de pe chipul celor din jur vor cadea si le vei vedea adevaratele intentii meschine.

RAC

Astazi e ziua in care ingropi securea razboiului. Poti relua o prietenie mai veche, poti sa te reunesti cu vechi parteneri de afaceri, ba chiar poti da o noua sansa relatiei tale de dragoste.

LEU

Vei fi invitat fie la un gratar, fie la o petrecere de niste prieteni vechi pe care nu i-ai vazut de mult. Accepti si te vei distra la maxim.

FECIOARA

Astazi iti vine foarte greu sa te destinzi si sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. Intelege ca uneori Universul are propriile sale metode sa te duca la destinatia cea mai buna.

BALANTA

Este posibil sa iti dai intalnire cu partenerii de afaceri, pentru a pune la punct o activitate in care te vei implica in perioada urmatoare.

SCORPION

Poate ar trebui sa mai completezi niste foi pentru a-ti lua odata banii, pentru ca fara nici un impuls nu pot ajunge in cont.

SAGETATOR

Esti inteligent, ai idei deosebite si instinctul care te va avertiza constant te va face sa alegi calea cea mai potrivita. Esti in plina ascensiune si nimeni nu se mai poate impotrivi succesului tau imens.

CAPRICORN

E timpul sa hotarasti impreuna cu partenerul pe ce drum va apuca viata voastra sentimentala. Decizii importante privind viitorul vostru.

VARSATOR

Pana acum ai fost egoist si centrat pe nevoile tale personale. De cand inima iti bate mai repede pentru alta persoana, intelegi ca iubirea implica si capacitatea de a-ti pasa de ceilalti sau de a avea sentimente profunde pentru alte persoane. Este o zi magica, lasa-te purtat de sentimente!

PESTI

Daca nu ai reusit in ultimele zile sa pleci undeva, poate iti aduni resursele energetice si financiare si dai o fuga la aer curat in aceasta saptamana.