26 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: E timpul sa sarbatorim, pentru ca Mercur a iesit din mersul sau aparent retrograd. De astazi, putem sa trecem la o noua etapa de viata. E timpul sa actionam, e timpul sa adoptam noi strategii de actiune si sa comunicam celor din jur dorintele pe care le avem. Comunicarea va fi factorul cheie al acestei zile.

BERBEC

Relatia cu partenerul devine tot mai stransa zilele acestea. Familia joaca un rol important in viata ta.

TAUR

Vei dori sa intelegi lucrurile pe deplin inainte de a-ti asuma o noua responsabilitate. In dragoste, vei fi mai visator decat de obicei.
 
GEMENI
Te superi si te consumi, dar toate astea sunt in detrimentul tau. Crezi ca celorlalti le pasa ca tu incerci sa eviti un conflict deschis? Mai bine ai spune ce gandesti si astfel vei pune punct la toata aceasta sarada.

RAC

Dorinta de munca, tenacitatea si seriozitatea de care dai dovada in aceasta perioada, alaturi de inspiratia creatoare care iti anima gandurile, te pot conduce catre atingerea unui scop bine stabilit.

LEU

Este posibil sa ai parte de o revelatie intr-un context destul de banal: citind un articol dintr-un ziar sau dintr-un site, o reclama sau o carte. Poate afli un secret fara sa vrei si aceasta insiruire de evenimente aparent fara logica te va pune pe ganduri.

FECIOARA

Chiar daca ideile tale par a fi putin mai neobisnuite pentru persoanele din jur, nu ezita sa le pui in practica si sa le duci catre bun sfarsit.

BALANTA

Evita sa iti imaginezi scenarii false despre o anume persoana de gen feminin. Cu siguranta, nu te va ajuta la nimic.

SCORPION

Daca vei exploata sectorul creativitatii s-ar putea sa culegi roadele in urmatoarea perioada. Ideile tale s-ar putea sa trezeasca spiritul de echipa si sa scoata ce-i mai bun din cei din jur.

SAGETATOR

Daca vrei sa te bucuri de evolutie sociala, e cazul sa renunti la activitati traditionale. Lasa-ti imaginatia sa zburde libera si vei avea numai de castigat.

CAPRICORN

Corespondenta cu o persoana apropiata sufletului poate scoate la iveala dorinte nerealiste legate de unele schimbari familiale.

VARSATOR

Reeditarea unei vechi povesti de dragoste iti poate aduce oportunitatea de a imbunatati ceea ce nu a functionat foarte bine alta data.

PESTI

Esti interesat de imaginea de ansamblu si nu te preocupa prea mult detaliile minore. Ai grija ca s-ar putea sa ai de pierdut daca iti scapa ceva din vedere.