27 aprilie 2016

BERBEC

Daca ai vreo disputa legala in privinta unei mosteniri, cel mai bine ar fi sa te innarmezi cu multa rabdare pentru ca vor aparea situatii neprevazute.  

TAUR

Comunicarea cu o ruda apropiata devine din ce in ce mai complicata. Nu gasesti solutii pentru acest blocaj ,insa in astfel de situatii cea mai buna rezolvare este sa ai rabdare sa se regleze lucrurile de la sine.

GEMENI

Daca ai un proces pe rol, atunci pregateste-te pentru o dezamagire. Fie avocatii nu isi fac treaba cum se cuvine, fie cealalta parte aduce niste martori surpriza care vor intoarce lucrurile in defavoarea ta.

RAC

Daca reactionezi la primul impuls, rezultatele s-ar putea sa nu fie tocmai cele mai bune. O femeie incearca sa te provoace, insa nu te lasa impresionat.Este doar o ispita care iti testeaza puterea de indurare. Intre timp fa-ti un plan de actiune si loveste in momentul cand te simti pregatit de lupta.

LEU

Astazi vei construi situatiile in favoarea ta cu acuratetea cu care un chirurg de mare clasa manuieste bisturiul.Va trebui sa iei decizii importante, insa instinctul te va ajuta sa hotarasti ce e mai bine atat pentru tine,cat si pentru cei din jur.

FECIOARA

Reusitele unor prieteni te bucura mult. Esti sincer in manifestarea emotiilor si sentimentelor si cu aceasta atitudine vei castiga aliati importanti.

BALANTA

Desi te asteptai la un raspuns  favorabil de la locul de munca, va trebui sa mai astepti putin.La final va fi cum iti vei dori, dar pana atunci te vei ciocni de multe amanari si complicatii.

SCORPION

Un sector frumos aspectat astazi este sectorul domiciliului. Sunt avantajate investitiile legate de decorarea locuintei sau achizitionarea de aparatura domestica.

SAGETATOR

Ai crezut ca ai intalnit sufletul pereche, dar se pare ca priviti in directii diferite. Nu trebuie sa te simti vinovat pentru aceasta situatie.Pur si simplu uneori nu suntem capabili sa evaluam oamenii in adevarata lor lumina.Invata din asta si treci mai departe.

CAPRICORN

O ruda apropiata sau un prieten bun va avea nevoie de ajutorul si sustinerea ta. Se pare ca trece printr-o criza serioasa si nu gaseste singur solutia la iesirea din impas. Aici va fi momentul in care intervii cu un sfat si un cuvant de imbarbatare.

VARSATOR

Azi vei interpreta gresit toate gesturile celor din jur.Te vei enerva fara motiv si apoi vei da replici usturatoare.Incearca sa te temperezi pentru ca risti ca atitudinea ta sa iti aduca multi dusmani.

PESTI

Un prieten trece printr-o criza domestica. Poate fi vorba de o despartire sau un divort si te hotarasti sa il sustii moral. Nu uita insa ca te angrezeni intr-o misiune destul de dificila, care iti va consuma mult timp liber.