27 decembrie

BERBEC

Atitudinea agresiva pe care o manifesti inca de la primele ore s-ar putea sa ii puna pe toti pe fuga. Fii mai calm si vei vedea ca te vei bucura de toata sustinerea de care ai nevoie.
 

TAUR

Ai putea descoperi acum unele aspecte ascunse ale unui proiect. Va trebui sa faci eforturi sustinute daca vei dori sa finalizezi treburile incepute.
 

GEMENI

Contempli tot mai mult ideea unei relatii durabile. Aceasta este o idee cu dus si intors, fiindca nu tot ceea ce ne dorim se si poate indeplini.

RAC

Vei avea parte de agitatie in familie sau in casa, vei afla o multime de vesti legate de prietenii sau de rudele tale, vei primi vizite. Conversatiile parca nu se mai termina.

LEU

Gandurile o iau razna si alearga vesele dint-o parte a alta a mintii. Acum vrei ceva, apoi te razgandesti si o iei din nou de la capat. E timpul totusi sa te hotarasti si tu intr-o directie.

FECIOARA

S-ar putea sa primesti vesti mai putin bune in privinta finantelor tale. Insa astazi este probabil cea mai buna zi in care poti lua o decizie in directia potrivita. Daca vrei sa iesi din situatia aceasta un castigator, atunci s-ar putea sa fie nevoie sa abordezi lucrurile dintr-o alta perspectiva.

BALANTA

Din pacate, un secret de-al tau sau unul de familie risca sa fie scos la iveala de o persoana cu intentii necurate. Trebuie sa actionezi rapid pentru a opri raspandirea zvonurilor.
 

SCORPION

Chiar daca ai vrea, nu da multi bani prietenilor tai, pentru ca nu ii vei vedea inapoi. Financiar, iti merge foarte bine. Profesional, si mai bine. Te-ai eliberat de datorii, te bucuri de siguranta casei si a familiei.

SAGETATOR

Vei face fata cu un elan extraordinar unei situatii noi. Contactele cu strainatatea vor fi bune si s-ar putea sa te gandesti foarte serios sa pleci peste hotare intr-un viitor apropiat.
 

CAPRICORN

Socializarea este pe primul loc in urmatoarele ore. Cu siguranta vei cunoaste multi oameni si cu mare parte din ei te vei intelege bine. In acelasi timp, va trebui sa fii atent la resursele tale financiare, deoarece fie se vor micsora, fie vor disparea.
 

VARSATOR

Cineva va fi generos cu tine si vei primi mai mult decat te-ai asteptat. Vei avea parte de cheltuieli neasteptate, asa ca aceasta generozitate este binevenita.

PESTI

Vei fi preocupat de problemele financiare si de noile achizitii. Vei culege roadele de pe urma activitatilor intreprinse pentru ca in curand va sosi si ziua in care cei care iti datoreaza bani vor achita imprumutul, sau itivor intra bani in cont de pe urma unor activitati.