27 februarie 2016

BERBEC

Cu siguranta ca ziua de astazi este o zi importanta. Vei incepe o perioada de miscare permanenta si s-ar putea, in urmatoarele saptamani, sa schimbi si locul de munca, dar si locuinta.

TAUR

Ai bani si timp, pe care ii poti folosi inteligent in amenajarea locuintei sau investind intr-un proiect pozitiv, insa ar trebui sa lasi spre weekend toate aceste activitati.

GEMENI

Ziua de astazi este o zi in care te vei axa mai mult pe solutionarea problemelor unei rude sau ale unui prieten care trece printr-o situatie destul de dificila.

RAC

Schimbarile de la locul de munca te-au tinut in stare de alerta o perioada prea mare de timp. Te simti obosit si epuizat. Cu siguranta ca ai nevoie de cateva zile de odihna.

LEU

Ai sansa sa descoperi cauza unei suferinte, in urma unei consultatii sau a unor rezultate de la analize. Tratamentul si vindecarea totala vor veni in urmatoarele doua trei luni.

FECIOARA

Vei celebra alaturi de rude si prieteni o reusita deosebita. Poate ca ti-ai cumparat o casa sau o masina, poate ai primit o avansare sau o oferta de lucru mai buna si dai de baut in cinstea acestei vesti bune.

BALANTA

Un curs de dezvoltare personala sau de perfectionare iti va spori sansele la angajare. Poti invata multe lucruri in aceasta perioada si vei fi surprins ca nimeni nu va invata mai repede decat tine.

SCORPION

Cu rabdare se va rezolva orice lucru privind scoala, gradinita copilului sau actiuni financiare ori de legalizare a unor documente importante.

SAGETATOR

Ai ramas cu un gust amar privind o relatie de iubire, insa esti hotarat sa nu renunti! Vei trece peste orice, in incercarea de a da o noua sansa partenerului tau.

CAPRICORN

Mai mult sport, mai multa miscare. Macar in timpul liber sa te gandesti si la propria persoana, ducandu-te la o sala, antrement, la alergat, pentru ca ai nevoie.

VARSATOR

Ai nevoie de rafinament, de dialoguri spirituale si de o relatie mai stransa cu Dumnezeu. Planifica-ti vizite in locuri incarcate de energie benefica.

PESTI

Serviciul, cariera si reputatia ta sociala a inceput sa ia avant. Ai grija totusi ca orgoliul pe care incepi sa-l manifesti, atrage tot mai multi dusmani in preajma ta.