27 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Astazi va trebui sa ne amintim ca ceea ce emitem in interior se va reflecta in exterior. Daca vom avea o atitudine negativa si vom pune doar raul inainte, vom fi ,,recompensati"cu tot felul de blocaje. Daca vom fi pozitivi, daca vom emana incredere in sine si o atitudine relaxata fata de viitor vom constata cum vom primi ajutor din partea celor din jur.

BERBEC

In loc de rutina zilnica care te blazeaza si limiteaza, iti recomand sa incerci astazi ceva nou. S-ar putea sa fii si tu surprins de cat de bine te vei simti si de rezultatele productive care nu vor intarzia sa apara.

TAUR

Nu te impacienta daca vei avea unele neintelegeri sentimentale sau deceptii din cauza unui coleg, asociat sau partener de afaceri. Acestea nu vor fi de lunga durata, lucrurile stabilizandu-se foarte curand.

GEMENI

In aceasta perioada, gemenii au foarte multe lucruri de rezolvat la locul de munca si pe plan social. S-ar putea sa fie testati, sa treaca prin stresul unui control la locul de munca sau al unei evaluari a activitatii de pana acum.

RAC

Vei reusi sa depasesti starea tensionata pe care o simti, lecturand o carte, urmarind un film sau poate intalnindu-te cu un prieten in compania caruia ti-ai dorit de mult sa fii.

LEU

Evita discutiile contradictorii cu cei din jur, altfel risti sa ajungi la neintelegeri sau situatii ce vor putea fi cu greu reparate. Adevarul ramane cea mai puternica arma pe care o manuiesti cu usurinta.

FECIOARA

Poti obtine beneficii importante din scris, comunicare cu persoanele din jur sau in urma drumurilor efectuate pe distante scurte. Important este sa nu acorzi atentie gandurilor ce te pot destabiliza, gandurilor iluzorii, nefondate sau care nu au vreun temei.

BALANTA

Tenacitatea, seriozitatea si inspiratia creatoare de care dispui in acest moment iti pot aduce rezultate imbucuratoare pe plan profesional.

SCORPION

In relatia de cuplu esti neasteptat de comunicativ cu partenerul tau de viata atunci cand iti exprimi sentimentele, vei avea tendinta sa iti impartasesti secretele, mai mult decat ai facut-o pana acum. Este o perioada benefica parteneriatelor de orice fel.

SAGETATOR

Ai sansa sa obtii un succes neasteptat de pe urma unei afaceri, de aceea, ar fi de preferat sa nu amani negocierile sau discutiile pe care le porti acum.

CAPRICORN

Comunicarea cu cei din jur este foarte facila in aceasta perioada, fapt ce te poate ajuta atat pe plan personal, cat si pe cel profesional. Apreciaza sansele care ti se ofera la adevarata lor valoare.

VARSATOR

A sosit momentul sa iti reevaluezi relatiile de prietenie si asocierile pe care le faci. Vei avea parte de tot felul de revelatii privind corectitudinea celor din jurul tau

PESTI

Nu incerca sa fii ceea ce nu esti. Nu vei face decat sa impresionezi in aparenta, iar cand vei fi descoperit, vei avea mult de suferit.