27 mai 2016

BERBEC

Te ingrijoreaza situatia contului tau bancar. Ar fi cazul sa iei lucrurile in serios si sa cauti solutii urgente pentru o refinantare. Eventual aplica pentru un al doilea loc de munca, pentru a-ti spori veniturile.

TAUR

Ai multe intrebari si esti nehotarat pe ce drum sa o apuci. Nu te grabi sa iei decizii, mai bine analizeaza cu atentie contextul evenimentelor prin care treci.

GEMENI

O ruda in varsta incearca din rasputeri sa te convinga sa o asculti. Din pacate, a uitat ca esti foarte incapatanat si tii prea mult la libertatea ta. Nu esti persoana careia sa i se dicteze ce sa faca.

RAC

Ambitia, tenacitatea si capacitatea de a-ti stabli scopurile, de a indentifica abilitatile si de a le valorifica este un lucru foarte important, care te poate face sa ajungi tot mai sus.

LEU

Ai probleme financiare si nu vrei sa se stie acest lucru. Cu toate acestea nu mai poti continua sa faci cheltuielile pe care le-ai facut pana acum. Invata sa-ti restrangi si sa-ti limitezi bugetul.

FECIOARA

Esti preocupat de starea de sanatate a unei rude. Chiar daca nu o poti ajuta prea mult, faptul ca te implici in situatia creata, faptul ca incerci sa gasesti solutii, reprezinta primul pas catre vindecarea sa.

BALANTA

Cineva incearca sa-si impuna punctul de vedere si te deranjeaza profund comportamentul sau. Nu e cazul sa porti o serie de discutii interminabile, mai bine retrage-te politicos si ocupa-te de problemele tale personale.

SCORPION

Cineva din trecutul tau incearca sa te contacteze. Iti recomand sa lasi trecutul in urma si sa nu dai curs niciunei solicitari.

SAGETATOR

Este o zi in care toata lumea va exagera in manifestarea emotiilor. Stai departe de cei din jurul tau, fii atent la ceea ce vorbesti, mai ales in cazul in care interactionezi cu oameni pe care nu-i cunosti prea bine.

CAPRICORN

Ai aflat o informatie interesanta. Nu te grabi totusi sa si tragi concluziile, pentru ca inca nu cunosti in totalitate toate detaliile.

VARSATOR

Relatia cu strainatatea devine punctul central al acestei zile. Esti avantajat in toate demersurile care privesc aplicarea pentru un loc de munca peste hotare, o tabara de vacanta sau pentru studii de perfectionare.

PESTI

Este normal sa iti ridici niste intrebari privind mersul relatiei tale. Poate ca o discutie deschisa si sincera cu partenerul tau te va ajuta sa clarifici lucrurile.