27 martie 2016

BERBEC

Astazi vei fi surprins de viteza cu care se desfasoara lucrurile. Pus in fata unei situatii fara iesire, va trebui sa iei niste decizii radicale, care s-ar putea sa-ti schimbe cursul vietii. Bazeaza-te pe instincte pentru ca ele iti vor oferi cea mai buna varianta.

TAUR

O ruda s-ar putea sa-ti ceara sfatul intr-o chestiune personala, dar nu te implica prea mult in problemele sale; este perfect capabil sa si le rezolve si singur.

GEMENI

Astazi incepi ziua cu o stare de spirit fantastica si cu chef de treaba, dar si de conversatie. Vorbesti cu toata lumea, esti optimist si jovial.

RAC

Este o zi in care mastile cad de pe chipul celor din jurul tau si vei fi surprins cum prieteni buni incearca sa te tradeze, in timp ce persoane in care nu aveai incredere te vor sustine pana la capat in proiectele tale.

LEU

In ultima perioada ai raspuns prompt tuturor solicitarilor celor din jur. Mila pe care ai aratat-o celor in suferinta te-a facut sa te implici prea mult in problemele lor si iti consuma timp, energie si te afecteaza emotional.

FECIOARA

Astazi este o zi senina si lipsita de griji, mai ales pentru ca stii sa rezolvi toate lucrurile intr-un mod frumos, fara a deranja pe nimeni.

BALANTA

Este  o zi buna pentru a te ocupa de o afacere ori de un proiect, mai ales daca este necesara reactivarea unor relatii, pentru ca vei gasi oamenii de care ai nevoie.

SCORPION

Viata iti da astazi o lectie destul de dura. Unii oameni mai si ies din viata noastra, asa incat accepta schimbarile de anturaj prin care vei trece.

SAGETATOR

Incearca sa trasezi niste limite pentru ca nu esti in masura sa gasesti solutii la toate problemele celor din jur. Incearca sa-ti stabilesti un obiectiv personal astazi, pentru ca e o perioada buna sa incepi noi activitati.

CAPRICORN

Este o zi favorabila atat din punct de vedere creativ, cat si sentimental. Nu iti recomand speculatiile financiare, pentru ca poti pierde sume importante de bani.

VARSATOR

Daca in familie erai ingrijorat pentru starea de sanatate a unei persoane, astazi vei primi vesti bune, fie vei gasi medicul, fie tratamentul care sa-i amelioreze starea.

PESTI

Raspunsul pe care il astepti de la fiinta iubita s-ar putea sa te surprinda, insa nu te pripi sa tragi concluziile nepotrivite.