28 aprilie 2016

BERBEC

Fiind presat de termene limita s-ar putea sa ai izbucniri de manie care ii vor rani pe cei din jur. Atentie si la detalii, pentru ca daca scapi din vedere un element important s-ar putea sa compromiti intreaga munca depusa pana acum.

TAUR

Vei fi mai incapatant decat de obicei. Te vei axa pe o multime de maruntisuri nesemnificative. Incearca sa te relaxezi, pentru ca daca nu inveti sa faci acest lucru s-ar putea sa ai conflicte cu ceilalti, s-ar putea sa ai o atitudine aparent aroganta, care ii va enerva pe toti.

GEMENI

Nu te grabi sa dai un raspuns imediat propunerilor care ti se fac in aceasta perioada. Asteapta cateva zile inainte de a lua o decizie.

RAC

Electronica iti va juca o festa. Mai ales daca lucrezi cu calculatoare, s-ar putea sa ai parte de erori in soft, sau defectiuni care se produc brusc, fara sa le poti anticipa. Cred ca stii solutia la aceasta probleme: salveaza cat mai des tot ce lucrezi.

LEU

Esti plin de intentii bune si ai vrea sa-i ajuti pe toti, dar intrebarea pe care o ridicam este: ei vor sa fie ajutati?

FECIOARA

Lasa-i pe cei din jur sa-si rezolve singuri problemele si nu mai sari in ajutorul fiecaruia, imediat cand ti se solicita. Este timpul ca cei din jurul tau sa se maturizeze si sa invete si ei din propriile greseli.

BALANTA

Cand te-ai ocupat serios de viata privata? Esti axat numai pe munca, iar asta te face sa iti neglizeji partenerul.Fa-ti ordine in ganduri, fa-ti ordine in prioritati. Nu te grabi sa iei decizii radicale, nu te grabi sa tragi concluzii, deoarece pe fondul oboselii acute cu care te confrunti s-ar putea sa iei decizii proaste.

SCORPION

Nu uita ca ,,Roma nu s-a construit intr-o singura zi”. Pastreaza-ti capul pe umeri; oricat de multe presiuni s-ar face pe tine evita sa iei hotarari definitive si radicale.

SAGETATOR

In incercarea de a ajuta un prieten s-ar putea sa faci mai mult rau decat bine. E de dorit sa ii lasi pe altii sa isi rezolve singuri problemele, nu sa te transformi in persoana care sare imediat in ajutorul tuturor.

CAPRICORN

Incearca sa te abtii de la speculatii financiare! Vrei sa castigi bani repede si usor, insa nu te vei bucura de ei prea multa vreme. Mergi pe calea batuta si vei vedea ca vei avea parte si de bani, si de multumire sufleteasca.

VARSATOR

Plin de energie si dinamism, vrei sa dobori muntii. Totusi iti recomand sa iti evaluezi si capacitatea de a pune in practica ce visezi. S-ar putea sa mai ai nevoie de planificare sau o evaluare mai atenta.

PESTI

Incearca sa-ti imblanzesti atitudinea si sa lasi usa intredeschisa unei potentiale comunicari ulterioare. Nu da ultimatumuri, nu pune presiune pe nimeni, mai degraba ocupa-te de chestiile personale, de activitatile de zi cu zi, pentru ca ai foarte multe lucruri de rezolvat.