28 decembrie

BERBEC

S-ar putea sa simti nevoia sa manifesti mai multa atentie fata de familie sau persoana iubita. Cineva se confrunta cu o problema si vei empatiza imediat cu el incercand sa-l ajuti.
 

TAUR

Ai muncit din plin pentru a aduna un venit suplimentar, asa incat astazi te poti relaxa si bucura de castig.

GEMENI

Daca nu te simti confortabil cu situatia actuala, ar fi de dorit o atitudine de detasare. Nu poti sa ii convingi pe toti sa faca asa cum doresti tu. Prin urmare, nu mai pune la inima incapatanarea fiecaruia.

RAC

Ai putea castiga un pariu. Norocul financiar iti va surade in continuare. Vei purta o conversatie interesanta si vei pune la cale un nou proieict impreunacu o persoana care are multa experienta in domeniul afacerilor.
 

LEU

Din banii pusi deoparte vei achizitiona ceva pentru casa. Fie un obiect casnic de care aveai nevoie, fie vei schimba ceva in garderoba ta.
 

FECIOARA

Ai putea stabili un contact cu cineva care-ti va da o mana de ajutor intr-un proiect. Este un moment potrivit pentru a merge la intalnirile pe care le-ai tot amanat

BALANTA

Pot exista mici probleme de sanatate, nu le neglija, mai bine previi decat sa-ti para rau mai tarziu.

SCORPION

La un moment dat, vei simti nevoia sa te retragi si sa reflectezi asupra unor aspecte ale vietii tale. Vei vedea mai clar unele lucruri, mai ales cand iti deschizi sufletul si cand analizezi cu mintea lucida actiunile pe care le-ai facut. 
 

SAGETATOR

Este posibil sa ai noroc pe plan financiar. Capacitatea de analiza te va conduce catre cele mai bune alegeri care te vor influenta profund in urmatoarele doua saptamani.

CAPRICORN

Ai mult de lucru si asta nu te sperie, ba dimpotriva, iti face placere cand esti provocat sa demonstrezi de ce esti in stare. Ai grija insa ca cei apropiati s-au cam saturat de orele nesfarsite pe care le petreci la birou.

VARSATOR

Comunicarea se realizeaza cu usurinta. Nu neglija timpul liber. Nu uita ca trebuie sa te si distrezi.

PESTI

Vei dori sa intelegi lucrurile pe deplin inainte de a-ti asuma o noua responsabilitate. In dragoste, vei fi mai visator decat de obicei.