28 februarie 2016

BERBEC

Asteptai un telefon privind o angajare, insa astazi s-ar putea sa te intalnesti fata in fata cu persoana care va hotari destinul tau. Raspunsul va fi unul pozitiv, asa incat nu exista motive de ingrijorare.

TAUR

Va trebui sa scoti bani din buzunar, dar nu te va speria, pentru ca este posibil sa ai deoparte o suma de bani speciala pentru situatiile de criza.

GEMENI

Este adevarat ca este luni, insa ai mare nevoie de relaxare. Nu strica sa consulti lista abonamentelor la un Spa sau la o sala de sport, ca sa te mai detensionezi si tu.

RAC

In sfarsit, ai invatat sa faci si lucruri cu adevarat importante. Astazi va fi o zi de proba in care va trebui sa alegi calea care sa te avantajeze cel mai mult. Invata ca uneori a fi egoist este un act necesar de supravietuire.

LEU

Astazi vei fi surprins de cate oportunitati de a castiga bani vei avea. Se pare ca tot mai multe persoane devin interesate brusc de talentele pe care le ai.

FECIOARA

Se pare ca ceasul desteptator nu a sunat la ora potrivita, asa incat trebuie sa dai bice si sa faci eforturi considerabile sa ajungi la timp, la o intalnire importanta.

BALANTA

Un parteneriat a devenit din ce in ce mai tensionat. S-ar putea sa fi combinat dragostea cu munca si acum sa tragi consecintele de pe urma actiunilor tale nesabuite.

SCORPION

Daca afacerea nu merge asa cum ti-ai dori, poate ar fi cazul sa incepi sa iti faci putina reclama, sa dai sfoara in tara pe internet ca existati si sa anuntati profilul activitatii tale

SAGETATOR

Astazi sunt avantajate discutiile de grup pentru a gasi o solutie mai buna in vederea eficientizarii activitatilor de la locul de munca.

CAPRICORN

Incep sa se miste lucrurile in cariera si situatia financiara se imbunatateste. In sfarsit vei scapa de reprosurile familiei.

VARSATOR

Ai facut bani, dar banii s-au dus. Ce-ai luat pe mere, ai dat pe pere. Poate ca este o lectie importanta sa inveti sa fii mai cumpatat si chibzuit cu finantele tale.

PESTI

Evita planurile financiare de anvergura ori investitiile pe termen lung si fii foarte atent la fiecare banut pe care il cheltuiesti sau primesti.