28 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Astazi excentricitatea si neobisnuitul vor tine capul de afis al zilei. Vom dori sa iesim din tipare, sa ne bucuram de ipostaza de rebel si multi dintre noi vor face gesturi trasnite.... si va fi foarte bine, pentru ca avem voie sa lasam deoparte rigorile si sa ne bucuram de starea de copil.

BERBEC

Ziua de astazi te prinde plin de entuziasm, buna dispozitie si energie. Sunt favorizate activitatile de divertisment. Este posibil sa nu stai prea mult pe acasa.

TAUR

Datorita farmecului tau deosebit, a initiativelor indraznete si a umorului, vei fi in centrul atentiei oriunde vei merge. Cunosti oameni interesanti de la care vei avea multe de invatat.

GEMENI

Te poti avanta in calatorii, chiar si pe distante lungi, pentru ca simti nevoia sa te relaxezi dupa o perioada tensionata. De ce nu te-ai gandi la o mini vacanta?

RAC

Esti plin de voie buna si reusesti sa ii mobilizezi exemplar si pe cei din jur. S-a terminat cu zilele in care iti plangeai de mila, acum esti gata sa explorezi necunoscutul si sa te bucuri de ce descoperi.

LEU

Astazi este o zi obositoare pentru tine. Esti prins in activitati profesionale sau alte activitati din care obtii beneficii materiale. Chiar daca muncesti mult, recompensele vor fi pe masura.

FECIOARA

Microbul cumparaturilor te cuprinde de la primele ore ale diminetii si ai face bine sa stai deoparte de vitrinele tentante ale magazinelor. Risti sa arunci banii pe fereastra pe tot felul de maruntisuri.

BALANTA

Comunicarea cu ceilalti este in limitele normalitatii si a bunului simt, insa ar fi bine daca ai fi mai tolerant si mai flexibil. Accepta oamenii si lucrurile asa cum sunt si poti castiga aliati puternici.

SCORPION

Dupa o perioada de calm si pace, intra in viata ta o veche poveste de iubire, care iti intoarce linistea cu susul in jos. Chiar daca incepi un joc periculos, vei savura fiecare secunda la maxim.

SAGETATOR

Ai de luat o decizie si iti recomand sa apelezi la ratiune. Nu te lasa purtat de emotii si sentimente, pentru ca te vor influenta negativ. Daca pui totul intr-un algoritm logic, vei avea numai de castigat.

CAPRICORN

Dupa un adevarat taifun in paradisul conjugal, lucrurile incep sa se aseze in matca lor. Spre surprinderea ta descoperi o fata noua a partenerului, iar dragostea incepe sa te cuprinda incetul cu incetul.

VARSATOR

Starea ta de sanatate se imbunatateste de la o zi la alta si te buuri de aceasta transformare pozitiva. Nu ar strica insa sa faci niste schimbari in regimul alimentar.

PESTI

Dupa o zi agitata la locul de munca, in care ai alergat printre birouri si ai raspuns fara oprire la tot felul de telefoane, te vei bucura de o dupa amiaza relaxata, in compania prietenilor.