28 iunie 2016

BERBEC

Atitudinea unui prieten iti ridica mari semne de intrebare, insa pana nu evaluezi cu atentie situatia nu te grabi sa tragi concluzii pripite.

TAUR

Simti ca esti epuizat fizic si nervos, pentru ca ti-ai asumat prea multe responsabilitati. Ai nevoie de o noua ierarhizare a obligatiilor, de un plan de lucru ferm si de vointa sa indeplinesti obiectivele propuse.

GEMENI

Cineva a incercat sa te dea uitarii insa nu a reusit deloc sa fac aacest lucru.Iata de ce astazi iti va solicita o intalnire si depinde numai de tine daca veti incepe o noua relatie.

RAC

Vei achizitiona o bijuterie, un obiect vestimentar sau un obiect casnic. Sa nu regreti investitia facuta pentru ca va fi de durata.

LEU

Iti folosesti mentalul la maxim si ai nevoie de oxigenarea trupului.Iti recomand mai multa activitate fizica.

FECIOARA

Esti stresat de lipsa banilor insa iti recomand sa incepi sa iti cauti un al doilea serviciu.In scurt vei vedea ca finantele se reechilibreaza.

BALANTA

In sfarsit se pare ca medicamentul sau tratamentul pe care l-ai inceput incepe sa de rezultate. Starea de sanatate se imbunatateste si esti plin de energie.

SCORPION

Te implici intr-o activitate extraprofesionala care iti va aduce recunoastere sociala si noi prieteni.

SAGETATOR

Sefii sunt cu ochii pe tine si te simti putin presat din cauza aceasta. Nu iti fa griji pentru ca vei face o poza buna si rezultatele tale te vor propulsa imediat.

CAPRICORN

Se pare ca astazi partenerul de viata are chef sa te suprinda cu gesturi spectaculoase de dragoste. S-ar putea sa te invite la o cina romantica sau sa iti ofere un cadou costisitor.

VARSATOR

Este o zi in care te poti face remarcat. Vei reusi sa ii farmeci pe cei din jur cu cateva cuvinte bine plasate si te vei simti plin de incredere in fortele proprii.

PESTI

Un vechi dicton latin spune: „Fericita e calea de mijloc!”. Astazi va trebui sa ti-l repeti cat de des poti, pentru a nu face alegeri gresite. Nu favoriza pe nimeni, alege calea echilibrului.