28 martie 2016

BERBEC

Treci printr-o etapa de pregatire si incepi sa vezi cu mai multa luciditate obiectivele pe care le ai. O buna organizare, o buna planificare iti vor asigura succesul in urmatoarea perioada.

TAUR

E momentul curateniei generale in viata ta. Indeparteaza-te de persoanele care iti repeta la nesfarsit ca nu esti in stare sa te descurci singur. Ai mai multa incredere in tine.

GEMENI

Incearca sa accepti uneori ca nu detii cheia solutiei problemelor celor din jur si ca este important sa fii prezent intr-o situatie complicata nu sa si oferi solutii la aceasta

RAC

Visele tale dragi se pot implini in urmatoarea perioada, gratie sustinerii unei femei in varsta. Aceasta te va sfatui si te va ajuta si financiar.

LEU

Este adevarat ca Leul este regele zodiacului si este la fel de adevarat ca nativii Leu dau dovada de mult orgoliu. Incearca sa iti temperezi aceasta atitudine pentru ca s-ar putea sa te coste o prietenie.

FECIOARA

Exista o vorba inteleapta care spune ca cei slabi asteapta ocaziile sa vina in viata lor, in timp ce oamenii puternici si le creeaza. De ce parte a barierei te asezi tu?

BALANTA

Ti se face o propunere insa esti destul de nehotarat si ai o multime de intrebari. Nu le tine pentru tine, ci abordeaza persoana direct pentru ca iti vei clarifica astfel toate nelamuririle, iar apoi vei fi gata sa iei o decizie clara.

SCORPION

Se anunta schimbari bruste si neasteptate in programul acestei zile, asa incat nu-ti face o agenda batuta in cuie. Fii flexibil si adapteaza-te din mers modificarilor de program care apar.

SAGETATOR

CAPRICORN

Atunci cand gresesti, e bine sa-ti recunosti eroarea si pentru a aplana un conflict, fa un efort de vointa zilele acestea si cere-ti scuze pentru atitudinea manifestata.

VARSATOR

E nevoie sa rectifici niste acte, niste documente, pentru ca daca nu faci acest lucru, nu vei primi banii pe care ii astepti.

PESTI

Incepe o zi importanta pentru tine, in care s-ar putea sa culegi roadele „semintelor” plantate in trecut. Ai purtat discutii importante, ai luat decizii si mai importante, iar acum te bucuri de recompensa.