29 aprilie 2016

BERBEC

Este adevarat ca esti in cautare de noi obiective, dar atunci cand incepi sa-ti faci planuri, vei constata ca astazi esti in pana de idei. Nu te forta prea mult, relaxeaza-te si vei vedea ca totul decurge de la sine.

TAUR

Astazi s-ar putea sa ti se faca o oferta interesanta cu privire la o colaborare pe termen lung. Ia-o in calcul si analizeaz-o, pentru ca s-ar putea sa-ti aduca multe beneficii financiare.

GEMENI

Se pare ca devii o piesa din ce in ce mai importanta pe tabla de sah a unor negocieri. Poate ca este vorba de o decizie importanta la serviciu, poate ca in familie urmeaza sa se ia niste hotarari privind achizitia unui obiect important.

RAC

Incearca sa eviti astazi orice acorduri financiare pentru ca s-ar putea sa iei decizii gresite.

LEU

Astazi, puterea ta de decizie, instinctele de care dai dovada, atitudinea pe care o manifesti, s-ar putea sa-i faca pe cei din jur sa apeleze din ce in ce mai mult la sfaturile tale. Incearca totusi sa-ti delimitezi teritoriul, pentru ca daca esti prea dragut cu toata lumea, risti sa-ti fie incalcat liberul arbitru.

FECIOARA

Acorda mai multa atentie unei diete si sportului pentru ca in aceasta saptamana, poftele pe care le manifesti s-ar putea sa ridice acul cantarului cu cateva kilograme.

BALANTA

Incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios daca te afli la locul de munca potrivit. Iti recomand sa nu te grabesti sa iei decizii pripite, atata timp cat nu ai o alta alternativa disponibila.

SCORPION

Este nevoie sa te implici mai profund in problemele de acasa. Partenera sau partenerul tau are mare nevoie de prezenta si de intuitia ta pentru ca are de luat niste decizii importante.

SAGETATOR

Capacitatea ta de neegalat de a intui comportamentul uman, de a face strategii si de a asculta vocea interioara, te transforma intr-o persoana foarte importanta pentru cei din jur.

CAPRICORN

Incearca sa te mai relaxezi si tu!Impulsivitatea s-ar putea sa iti aduca mai multe dezavantaje si mai mult consum nervos decat ti-ai imaginat.

VARSATOR

Astazi este o zi benefica, dar plina de evenimente. Te poti afirma la locul de munca, poti incepe o poveste de dragoste absolut speciala sau poti cumpara un obiect de valoare.

PESTI

Esti o persoana calma pe care cei din jur se pot baza si prin interactiunea cu tine isi pot recastiga linistea pierduta.