29 decembrie

BERBEC

Ai putea achizitiona un obiect pe care ti-l doresti de mult. Viata sentimentala abunda in refacerea unor legaturi. Te vei amuza cu rudele.

TAUR

S-ar putea sa te trezesti in fata unor probleme neobisnuite. Rezolva-le pe rand si vei reusi. In dragoste, fa-ti planuri realiste.

GEMENI

Vei reusi sa finalizezi o treaba, ceea ce-ti va da o mare satisfactie. Te vei intalni cu oameni care-ti vor schimba perceptia despre viata.

RAC

Relatiile cu ceilalti vor sta sub semnul intelegerii si vei rezolva o situatie delicata intr-un mod benefic. Daca iti cunosti bine atuurile, manifesta-le si demonstreaza-le si celor din jur cine esti.

LEU

Vei fi interesat de o mai buna autocunoastere. In zilele urmaotare vei avea ocazia sa reflectezi la adevaratele tale dorinte.

FECIOARA

In aceasta perioada ti-ai putea meliora situatia financiara. Vei fi extrem de realist, vei avea idei clare si capacitatea de a-ti atinge scopul.

BALANTA

Este un timp perfect pentru ameliorarea confortului casnic. Toate problemele legate de camin se vor rezolva in maniera dorita.

SCORPION

Fiind organizat, vei putea indeplini aceleasi sarcini mult mai repede. In plan social, atmosfera va fi agreabila.

SAGETATOR

O pesoana apropiata iti da o veste buna: fie se casatoreste, fie asteapta barza fie a prins un contract bun de lucru peste hotare. Nu iti ramane decat sa te bucuri pentru sansa ei la fericire.

CAPRICORN

Vei avea noroc la serviciu si vei fi afectuos cu rudele si le vei oferi sustinerea necesara si un dram de umor.

VARSATOR

Astazi vei dori sa stii exact in ce situatie te afli. Nu ezita sa manifesti interesul pentru un subiect pe care-l cunosti mai putin.

PESTI

Va trebui sa te adaptezi la o situatie noua. Vei face in asa fel incat sa le asiguri rudelor o viata confortabila. Este o zi potrivita pentru a lua o decizie.