29 februarie 2016

Ai grija la felul in care vorbesti. Prieteniile intime si relatiile personale vor avea de suferit de pe urma atitudinii pe care o manifesti.

TAUR

Inceteaza sa te ascunzi in spatele unei masti. Este in regula sa-ti manifesti sentimentele de iubire fata de cineva. Daca te temi sa nu fii ranit, nu vei putea sa-ti traiesti viata la maximum. Invata sa te exprimi si vei putea sa ai numai de castigat.

GEMENI

Astazi este o zi cu suisuri si coborasuri. S-ar putea sa inchei un parteneriat, dar, din fericire, viata de familie devine din ce in ce mai interesanta si satisfacatoare.

RAC

Astazi vei obtine unele beneficii din partea celorlalti, poate fi vorba de o sponsorizare pe care o vei primi pentru un curs de supracalificare sau de dezvoltare personala.

LEU

Este o perioada propice idilelor, povestilor de dragoste si flirturilor. Ai grija totusi in ce jocuri amoroase te bagi pentru ca s-ar putea sa existe si consecinte nedorite.

FECIOARA

Astazi ti-ar prinde bine niste lecturi usoare ori studii sau cercetari in activitatea profesionala pe care o desfasori.

BALANTA

Esti inconjurat de lucruri antrenante, captivante, iar povestile despre experientele celor din jur iti infierbanta imaginatia. Simti profund ca vrei sa-ti traiesti viata la maxim.

SCORPION

Copiii, fratii mai mici sau rudele mai tinere au nevoie de ajutorul tau. Vei renunta de buna voie la unele obligatii de serviciu pentru a-i sprijini si sustine.

SAGETATOR

Te implici intr-un proiect care te va conduce pe o alta treapta sociala. Iti recastigi increderea in fortele proprii.

CAPRICORN

Vei rula mai multi bani zilele astea, poate pentru ca ai de achitat facturi, rate la banci sau achizitionezi un obiect de valoare.

VARSATOR

Cea mai mare emotie pe care o vei trai astazi va fi presentimentul. Simti ca esti pe cale sa realizezi ceva important si vei vedea ca in curand vei avea parte de o multime de oportunitati interesante.

PESTI

Astazi se anunta ceva emotii pentru o ruda sau un prieten care fie ca are o programare importanta la un consult medical, fie va sustine un examen riguros.