29 iunie 2016

BERBEC

Trebuie sa inveti sa-ti mai stapanesti ritmul alert in care curg gandurile tale si sa iti iei o pauza, chiar ai nevoie de odihna.

TAUR

Atmosfera din casa si in relatia cu partenerul nu va fi cea mai romantica, dimpotriva, s-ar putea sa te intalnesti fata in fata cu tot felul de reprosuri nedorite.

GEMENI

Astazi vei de-a dreptul vulcanic. Orice cuvant si orice actiune a celor din jur te va face sa te enervezi asa incat incearca sa dai cat de cat dovada de diplomatie.

RAC

Este o zi minunata in care poti creiona inceputul unei afaceri de succes. Vizita unui prieten te remonteaza si te inveseleste.

LEU

Ai o vointa de fier, asa incat daca iti propui sa te controlezi cu siguranta vei si reusi. Iti vei pune o multime de intrebari profunde si aceasta stare te va face sa fii mai serios si responsabil.

FECIOARA

Te chinui de ceva timp sa vinzi un obiect, insa se pare ca astazi este ziua ta norocoasa. S-ar putea sa apara cineva interesat de vanzarea pe care o propui.

BALANTA

Ai nevoie sa-ti faci ordine in viata si primul pas ar fi sa iti ceri scuze in fata partenerului tau pentru ca nu ai fost cea mai placuta companie in ultima perioada.

SCORPION

Ai proiecte mari, vise frumoase, initiativa si determinare. Este un cocktail perfect pentru a atrage succesul si abundenta in viata ta.

SAGETATOR

Astazi vei primi vesti foarte bune de la o persoana aflata in strainatate. Fie ti-a gasit un loc de munca, fie te ajuta cu achizitionarea unui obiect important.

CAPRICORN

Este timpul sa-ti pui documentele administrative in ordine pentru ca astazi pot aparea controale, actiuni birocratice. Sa faci ordine este cea mai buna solutie, altminteri pregateste-te sa scoti bani din buzunar pentru a achita niste amenzi usturatoare.

VARSATOR

Simti nevoia sa te retragi departe de viata dezlantuita si sa meditezi la dorintele tale, la proiectele pe care vrei sa le desfasori. Uneori, penru a porni pe un drum ascendent, ai nevoie sa faci un pas in lateral si sa iti stabilesti strategia de actiune.

PESTI

Chiar daca cineva incearca sa iti taie elanul si sa te dezamageasca, vei vedea ca lucrurile se vor rezolva de la sine. O persoana sus pusa te va sustine in demersurile tale.