29 mai 2016

BERBEC

Ai crezut ca ai intalnit sufletul pereche, dar se pare ca priviti in directii diferite. Nu trebuie sa te simti vinovat pentru aceasta situatie. Pur si simplu uneori nu suntem capabili sa evaluam oamenii in adevarata lor lumina. Invata din asta si treci mai departe.

TAUR

Invata sa-ti tii gura inchisa, atunci cand vine vorba de cei cu care interactionezi. Modul tau libertin de a vorbi, s-ar putea sa-i deranjeze pe cei mai sensibili.

GEMENI

Astazi ar fi bine sa te pregatesti pentru un control, o verificare de rutina ori un examen. Vei straluci, vei iesi in evidenta, te vei face remarcat si, evident ca vei fi ulterior recompensat.

RAC

Esti plin de incredere in fortele proprii si vei gasi niste solutii eficiente pentru a iesi dintr-un blocaj la locul de munca.

LEU

Vei  fi mult prea critic in privinta unor situatii sau a deciziilor luate de altii. Nu uita ca nu esti tu cel  in masura sa judeci actiunile celor din jur, mai ales ca dai dovada de un orgoliu mult crescut.

FECIOARA

Nu mai ai chef de nimic. Te simti coplesit de toate problemele, certurile si factorii de stress din viata ta. Este bine sa iei cate o pauza de la activitatile zilnice, dar nu transforma asta in obicei.

BALANTA

Ai de luat decizii importante in privinta unor acte, unor mosteniri sau a unor afaceri pe cale sa demareze.  Pote ar fi  intelept sa te consulti si cu cineva care are mai multa experienta decat tine in domeniul birocrtic sau juridic.

SCORPION

Astazi nu esti in toane prea bune. Vei tuna si fulgera din orice si s-ar putea sa ii enervezi pe toti cu pretentiile tale exagerate.

SAGETATOR

Sfaturile primite de la un prieten te vor ajuta astazi sa gasesti solutii la o problema spinoasa.

CAPRICORN

Organizeaza-te, disciplineaza-te si maturizeaza-te. Nu mai poti amana la nesfarsit o confruntare cu o persoana care te ataca continuu.

VARSATOR

Familia are nevoie de ajutorul tau, insa incearca sa trasezi si tu niste limite: este in regula sa ajuti, dar nu este normal sa se pretinda imposibilul de la tine!

PESTI

Astazi te vei confrunta cu toane si cu schimbari de dispozitie, care s-ar putea sa te cam bulverseze. Incearca sa nu cazi pe panta depresiei, pentru ca nu este momentul sa devii melancolic. Mobilizeaza-te, echilibreaza-te si actioneaza.