29 martie 2016

BERBEC

Astazi ai ocazia sa intalnesti o persoana speciala, care prin energia pe care o manifesta te va motiva profund in actiunile pe care le faci.

TAUR

Astazi este o zi senina si lipsita de griji, mai ales pentru ca stii sa rezolvi toate lucrurile intr-un mod frumos, fara a deranja pe nimeni.

GEMENI

Incepi sa detii controlul asupra ta si a vietii celor din jur, dar astazi, s-ar putea sa ai parte de o lectie destul de dureroasa. Nu toata lumea este dispusa sa se supuna dorintelor tale.

RAC

Esti acuzat pe nedrept si prima reactie ar fi sa devii vocal si sa te aperi.Iti recomand insa sa taci din gura si sa ii lasi pe altii sa se dea in spectacol.Vei vedea ca la final, sortii vor inclina catre tine si vei constata ca modestia pe care ai manifestat-o ti-a adus prieteni si sustinatori adevarati.

LEU

Astazi aducem o veste buna pentru tine. Lipsa banilor sau dezinteresul celorlalti fata de proiectele tale s-au incheiat. Se pare ca ai gasit un sponsor dornic sa te sustina in toate ideile.

FECIOARA

Intotdeauna ai suspectat ca serviciul iti consuma din energie, dar niciodata nu te-ai gandit ca tot acest stress te poate imbolnavi de-a dreptul. Oare merita sa te chinui atat pentru problemele cauzate de altii care nu isi fac treaba?

BALANTA

Iubirea iti ocupa agenda acestei zile. Persoana draga tie are nevoie de multa atentie din partea ta, asa incat vei fi prezent in viata acesteia, trup si suflet.

SCORPION

Te imbarci intr-un carusel al emotiilor. Pregateste-te de controale, evaluari, examene, teste si intrebari lansate din partea celor din jur.

SAGETATOR

CAPRICORN

O femeie te va avertiza in privinta unui conflict sau a unor barfe puse pe seama ta.

VARSATOR

Vei primi o veste buna privind reusita unui prieten si te vei bucura sincer pentru acesta.

PESTI

Este mai bine sa astepti ca lucrurile sa se aseze de la sine decat sa fortezi o anumita situatie si sa ai numai de pierdut cu aceasta atitudine.