3 aprilie 2016

BERBEC

Esti copilaros. Nu pari dispus sa te maturizezi si toata aceasta atitudine iti va atrage o multime de probleme astazi.

TAUR

Uneori, este bine, sa-ti cunosti limitele si sa adopti un ritm de viata sanatos, impartind in segmente egale activitatile, munca si odihna.Aminteste-ti de acet sfat in urmatoarele ore.

GEMENI

Copiii, fratii mai mici sau rudele mai tinere au nevoie de ajutorul tau. Vei renunta de buna voie la unele obligatii de serviciu pentru a-i sprijini si sustine.

RAC

Astazi iti recomand sa fi atent la barfele lansate de o femeie geloasa, a carei singura preocupare este sa te discrediteze.

LEU

O intalnire pasionala iti poate schimba destinul. Esti bine sustinut pe sectorul iubirii si al afacerilor,asa incat nu iti mai tot fa griji pentru ce iti rezerva viitorul.

FECIOARA

O intalnire romantica s-ar putea sa deschida drum larg unei relatii de lunga durata.

BALANTA

Talentele tale sunt recunoscute din ce in ce mai mult de catre sefi. Ai grija, totusi, sa nu iti creasca orgoliul odata cu laudele pe care le primesti pentru ca risti sa starnesti invidia celor din jur.

SCORPION

Daca incerci sa obtii un imprumut de la o banca sau sa incerci o reesalonare a datoriilor pe care le ai, astazi este o zi excelenta pentru un astfel de demers.

SAGETATOR

Incearca sa eviti cat de mult poti intalnirile cu doamnele (indiferent daca esti femeie sau barbat Leu). Se pare ca astazi  vei fi un magnet care atrage oamenii cu probleme.

CAPRICORN

Este un moment potrivit sa lucrezi din greu pentru ca proiectele in care esti angrenat au greutate si iti pot asigura drumul catre o promovare sau catre un bonus salarial.

VARSATOR

Iti merg toate lin si eficient. Sa fie oare coerenta cu care te exprimi? Sa fie oare faptul ca te-ai hotarat sa spargi gheata si din persoana timida care erai inainte sa devii o persoana sigura pe tine, care stie exact ce are de spus la momentul potrivit? In orice caz, reteta si ingredientul pe care le folosesti se pare ca dau roade asa ca tine-o tot asa.

PESTI

Incearca, pe cat poti, sa stai departe de barfele de la birou si sa-ti tii gura inchisa.Astazi risti sa spui ce gandesti, iar de aici, vorbele tale sa fie rastalmacite si intoarse impotriva ta.