3 Decembrie

BERBEC

Vei fi receptiv la remarcile celor din jur si vei tine cont de un mesaj aparent lipsit de importanta. Viata sentimentala va fi stabila.

TAUR

Actiunile tale vor fi delicate. In plan financiar, ai putea face unele cheltuieli pentru confortul personal. Vei tolera cu greu nedreptatea.

GEMENI

Ai dobandit intelepciune, asa ca acum e momentul sa demonstrezi de ce esti capabil. Nu neglija viata intima, pentru ca de acolo obtii resursele de energie.

RAC

Unele schimbari ar putea fi realizate cu putin efort. Cineva din familie ar putea avea nevoie de tine. In dragoste, vei petrece momente placute alaturi de persoana iubita.

LEU

Relatiile cu cei ale caror opinii sunt diferite de ale tale vor fi cordiale. In privinta banilor, fii chibzuit. Asa vei putea sa faci ulterior achizitiile dorite.

FECIOARA

Cu o abordare calma ai putea rezolva unele probleme. Vei avea, de fapt, o gandire foarte logica. Vei trai la maximum fiecare clipa.

BALANTA

Vei fi pe deplin constient de implicatiile actiunilor tale si te vei afirma cu usurinta. Este o zi perfecta pentru apropieri sentimentale.

SCORPION

Cineva te-ar putea face sa observi avantajele unei situatii. La serviciu, vei fi mai inclinat sa executi decat sa coordonezi. In dragoste, numai cu rabdare vei ajunge la rezultatele dorite.

SAGETATOR

Astazi este un moment excelent pentru a accelera ritmul. Vei avea energie si elan. In dragoste s-ar putea ca aparitia neasteptata a unui vechi iubit sa redeschida rani adanci.

CAPRICORN

Vei fi inventiv si ai putea face unele modificari care ti-ar putea ameliora viata de zi cu zi. In plan sentimental, urmatoarele zile iti vor fi favorabile.

VARSATOR

Va trebui sa te adaptezi unor circumstante noi. Prietenii iti vor solicita prezenta. In viata de cuplu, o mica discutie ti-ar putea schimba viziunea asupra lucrurilor.

PESTI

Este o zi propice tuturor activitatilor care necesita imaginatie. Nu vei renunta la confort, deci nu ezita sa faci cheltuieli mai mari pentru a ti-l asigura.