3 iulie 2016

BERBEC

Acasa, lucrurile incep sa intre in normal. Partenerul sau rudele tale incep sa inteleaga ca ai dreptul la intimitate si ca nimeni nu poate sa traga de tine in toate directiile dupa cum vrea el.

TAUR

Astazi preferi schimburile scurte de replici si la obiect. Ai multe lucruri de rezolvat si nu vrei sa-ti pierzi timpul cu maruntisuri.

GEMENI

Te simti in elementul tau, insa esti putin temator in fata schimbarilor. E bine sa actionezi pentru ca te afli sub protectia neconditionata a astrelor.

RAC

Datorita intuitiei tale descoperi niste neadevaruri rostite pe seama ta. Cu diplomatie vei reusi sa intorci totul in favoarea ta.

LEU

Este o zi a provocarilor in care te vei intreba despre drumul pe care il ai de parcurs. In mod sigur vei depasi situatiile stagnante sau negative pe care ar fi trebuit sa le abandonezi cu mult timp in urma. Ai nevoie insa de curaj pentru a face acest lucru si fara nicio indoiala astrele te vor sustine in acest demers.

FECIOARA

Esti un romantic incurabil si cu aceasta atitudine vei reusi sa iti scoti relatia de iubire din starea de amorteala in care intrase.

BALANTA

Este o zi excelenta pentru a te implica in activitati creative. Intuitia si inspiratia iti sunt la cote maxime,astfel incat daca vei fi mai atent la vocea interioara, vei avea numai de castigat.

SCORPION

Este momentul sa renunti la vechile modele de comportament si la un anumit stil de viata total nesanatos.Este o zi perfecta sa faci primul pas pe calea recastigarii unui stil de viata sanatos.

SAGETATOR

Daca ai vreo disputa legala in privinta unei mosteniri, cel mai bine ar fi sa te innarmezi cu multa rabdare pentru ca vor aparea situatii neprevazute.  Daca reactionezi la primul impuls, rezultatele s-ar putea sa nu fie tocmai cele mai bune.

CAPRICORN

Pe sectoarele  comunicare si diplomatie vei fi deficitar. Vei fi impulsiv si risti conflicte deschise cu femeile din viata ta, iar asta iti va aduce neliniste in familie si griji pentru locul de  munca.

VARSATOR

Astazi incepi un proces de redefinire completa a relatiilor tale cu partenerii, cat si cu prietenii apropiati.

PESTI

S-ar putea sa primesti vesti de la un prieten din copilarie, care va veni cu o propunere de afacere. Nu te grabi sa dai un raspuns pana nu evaluezi cu atentie situatia.