3 martie 2016

BERBEC

Va trebui sa renunti la un parteneriat sau o relatie care a inceput sa-ti dea multe batai de cap. Se pare ca timpul pe care il investesti in incercarea de a gasi tot felul de scuze in fata unor persoane complicate nu merita consumul nervos de care ai parte.

TAUR

Astazi te vei poziţiona în ipostaza învingătorului, vei primi veşti bune privind un proiect la care ai lucrat demult sau un răspuns pozitiv la nişte hârtii pe care le-ai depus cu ceva timp în urmă. În sfârşit, te simţi relaxat şi te bucuri că lucrurile se aşază aşa cum trebuie.

GEMENI

Ziua de astazi te prinde plin de entuziasm, buna dispozitie si energie. Sunt favorizate activitatile de divertisment. Este posibil sa nu stai prea mult pe acasa.

RAC

Conteaza pe sustinerea femeilor, pentru ca doamnele vor fi cele care iti vor intinde mana astazi. Accentul cade mult pe sectoarele comunicarii si cel al finantelor.

LEU

In familie, o posibila discutie in contradictoriu, spre dupa amiaza, s-ar putea sa-ti umbreasca linistea si pacea.

FECIOARA

Dezvoltarea personala reprezinta cheia prin care vei gasi pacea sufleteasca. S-ar putea sa participi la cursuri de Astrologie, Reiki, Yoga, vei studia Meditatia sau tehnicile Desenului intuitiv. Este o zi dedicata nevoilor sufletului.

BALANTA

Esti cam emotiv si va trebui sa te debarasezi urgent de aceasta stare. Ai mult de vorbit si interactionat cu cei din jur si esti capabil sa ii fascinezi pe toti cu sarmul tau.

SCORPION

Poti comunica cu usurinta, ideile tale sunt logice si coerente. O femeie iti este aproape si te sustine in proiectele tale.

SAGETATOR

Astazi este o zi potrivita pentru activitati care necesita indemanare manuala. Vei reusi sa finalizezi o lucrare importanta, apeland la sprijinul prietenilor.

CAPRICORN

Poti incepe actiuni care sa iti aduca bani si faima. Esti avantajat pe sectorul drumurilor si al deplasarilor; poti cunoaste persoane noi, dornice sa investeasca in ideile tale.

VARSATOR

Este o zi buna pentru implementarea unor noi strategii in afaceri sau pentru planificarea bugetului. Se anunta vesti bune din punct de vedere financiar.

PESTI

Astazi vei fi bunatatea intruchipata! Vei fi afectuos, vei avea rabdare sa ii asculti pe toti, si, spre surprinderea tuturor vei avea accese de veselie molipsitoare!