3 Noiembrie

BERBEC — Astazi vei fi rational si vei dori sa stii exact in ce situatie te afli. Nu ezita sa manifesti interesul pentru un subiect pe care-l cunosti mai putin.Nu este o rusine sa intrebi atunci cand nu esti bine informat.

TAUR — La serviciu, o confruntare cu un client sau un coleg se va termina in favoarea ta. Important este sa nu iti pierzi calumul si sa aduci argumente logice si clare.

GEMENI — Fiind organizat, vei putea indeplini aceleasi sarcini mult mai repede. In plan social, atmosfera va fi agreabila.

RAC — Astazi ti-ai putea meliora situatia financiara. Vei fi extrem de realist, vei avea idei clare si iti vei atinge cu usurinta obiectivele.

LEU — O discutie de clarificare iti va permite sa intelegi un eveniment din trecut. Uneori este bine sa-ti manifesti indoielile. Zi favorabila in intimitate.

FECIOARA — Este o zi perfecta pentru ameliorarea confortului casnic. Toate problemele legate de camin se vor rezolva in maniera dorita.

BALANTA — Poate ca e timpul sa pui punct acestei situatii neplacute din viata ta. Partenerul pare ca nu mai rezoneaza cu tine, traiesti intr-un vesnic conflict si ar fi intelept sa te intrebi incotro te indrepti?

SCORPION — Relatiile cu ceilalti se vor imbunatati din ce in ce mai mult. Vei rezolva o situatie delicata intr-un mod eficient. Daca iti cunosti bine atuurile, manifesta-le si demonstreaza-le si celor din jur cine esti.

SAGETATOR — Primesti vesti bune de la drum.S-ar putea sa fie vorba fie e un contract banos, fie de o poveste de dragoste cu cineva de la distanta, sau care a luat nastere pe calea internetului. Te simti bine in pielea ta, esti increzator si plin de energie.

CAPRICORN — Vei reusi sa finalizezi o treaba urgenta, ceea ce-ti va da o mare satisfactie. Te vei intalni cu oameni care-ti vor schimba perceptia despre viata.

VARSATOR — S-ar putea sa te trezesti in fata unor probleme neobisnuite. Rezolva-le pe rand si vei reusi ca la sfarsitul zile sa fii multumit de rezultatul obtinut. In dragoste, fa-ti planuri realiste.

PESTI — Ai putea achizitiona un obiect pe care ti-l doresti de mult. Vei reusi sa te tocmesti si sa obtii si un pret bun.