30 decembrie 2015

BERBEC

Daca lucrezi ca liber profesionist, pe baza unor contracte ocazionale, asteapta-te la tot ce e mai bine, in special la laude din partea clientilor. S-ar putea chiar sa fi recompensat cu un bonus pentru prestatia ta

TAUR

Cea mai buna metoda de a reusi este sa fii flexibil in stabilirea obiectivelor. In felul acesta ii vei motiva si pe cei implicati in proiectele tale.

GEMENI

Atentie la diferenta dintre vorbe si fapte, unii vor incerca sa te duca cu zaharelul pentru a-si duce pana la capat planurile. Fii lucd si nu le permite sa se foloseasca de tine si de abilitatile tale.

RAC

Vei gasi solutia unei probleme daca vei reactiona calm. Relatia de cuplu va fi stabila. Relatiile colegiale si de prietenie vor fi cordiale.

LEU

Ai vrea sa ai parte de libertate, dar lucrurile sunt atat de incurcate, incat esti singura persoana pe care prietenii tai se pot baza pentru a-si descalci propriile probleme.

FECIOARA

Este posibil sa constati ca felul tau de a actiona nu e chiar atat de eficient cum credeai. Detaseaza-te de anumite situatii pentru a te lamuri asupra unor aspecte. Ai nevoie sa iti pui ordine in ganduri si singura metoda sa faci asta este meditand sau petreand putin timp departe de persoanele care te-ar putea influenta.

BALANTA

Surprizele placute se tin lant, inca de la primele ore ale diminetii. Vei primi un telefon important sau un mesaj prin e-mail, in care vei fi instiintat ca ti s-a aprobat un dosar sau o cerere.

SCORPION

Atitudinea ta jucausa va detensiona atmosfera, ceea ce e bine. Cineva s-ar putea sa incerce sa te atace, dar tu te poti preface ca respectivul a castigat, in timp ce te ocupi de sarcinile de zi cu zi.

SAGETATOR

Aplombul tau ii vai uimi pe cei din jur. Norocul iti va surade in mai multe domenii. In dragoste, iti vei exprima cu usurinta sentimentele.

CAPRICORN

Poate ca ar fi indicat sa verifici cu atentie insarcinarile pe care le-ai primit la locul de munca, sa nu se fi strecurat o greseala si sa fii tras la raspundere in saptamanile care urmeaza.

VARSATOR

Cand lucrurile nu mai functioneaza asa cum iti doreai, e timpul sa pui punct si sa treci la o noua etapa de viata.

PESTI

Este posibil sa ai parte de o revelatie intr-un context destul de banal: citind un articol dintr-un ziar sau dintr-un site, o reclama sau o carte. Poate afli un secret fara sa vrei si aceasta insiruire de evenimente aparent fara logica te va pune pe ganduri.