30 ianuarie 2016

Tendintele generale ale zilei: Astazi vom regla problemele financiare. Vom primi niste bani sau vom returna datorii neachitate, iar planurile de viitor care implica finantele sunt benefice. Orice activitate, initiativa sau propunere care vizeaza sectorul financiar merita sa fie luata in calcul. Sunt incurajate initiativele si actiunile ferme si hotarate.

BERBEC

Astazi este o zi buna din punct de vedere profesional. Vei duce la bun sfarsit sarcinile din agenda de zi si vei putea rezolva unele indatoriri cu termen limita.

TAUR

Reusesti sa te concentrezi asupra carierei si sa lasi deoparte neintelegerile si conflictele din jurul tau. Persoana iubita va remarca imediat schimbarile pozitive prin care treci.

GEMENI        

Te framanta niste probleme familiale, iar starea de sanatate iti cam da batai de cap. Nu e insa niciun motiv de ingrijorare pe termen lung, pentru ca in cateva zile toate vor reintra in normal.

RAC

Esti un romantic incurabil si cu aceasta atitudine vei reusi sa iti scoti relatia de iubire din starea de amorteala in care intrase.

LEU

Este o zi excelenta pentru a te implica in activitati creative. Intuitia si inspiratia sunt la cote maxime, astfel incat daca vei fi mai atent la vocea interioara, vei avea numai de castigat.

FECIOARA

Vesti bune pentru fecioarele care au datorii. Se pare ca, printr-o fericita conjunctura astrala, veti gasi noi surse de venit, asa incat in curand sectorul financiar va cunoaste o revitalizare.

BALANTA

Stomacul tau este mai sensibil decat de obicei, astfel incat ar fi bine sa eviti excesele culinare.

SCORPION

Nu te lasa afectat de parerile celorlalti. Conteaza numai ce crezi tu despre tine.

SAGETATOR

Ziua de astazi este benefica negocierii unui contract, dar si pentru clarificarea unor probleme financiare.

CAPRICORN
Esti cam obosit si asta se simte in activitatile pe care le desfasori. Incearca sa acorzi mai multa atentie detaliilor din hartii si documente, pentru a nu face greseli.

VARSATOR

Iti va fi mult mai bine daca pentru putin timp te-ai retrage departe de zgomotul si agitatia cotidiana care se pare ca te coplesesc. Ai nevoie sa te regasesti.

PESTI

Imaginatia si creativitatea depasesc cu mult limitele obisnuite. Poti lucra eficient la un proiect, care iti va aduce castiguri semnificative in viitorul apropiat.