30 noiembrie

BERBEC

Incearca sa nu fii critic cu cei din jur, pentru ca nu toata lumea se misca in ritmul tau, oricat de bine intentionati ar fi.

TAUR

Vrei sa scapi de niste sarcini care ti-au fost delegate si nu stii cui sa pasezi stafeta. Nu te panica, pentru ca vei gasi solutia potrivita.

GEMENI

Fii mai receptiv la invitatiile prietenilor si accepta sa iesi cu acestia, pentru ca in ultima perioada se pare ca ai intrat intr-o stare de melancolie totala.

RAC

Relatia ta cu ceilalti este impecabila si atat timp cat iti vei face datoria si vei da dovada de impartialitate vei fi apreciat.

LEU

Astazi poti fi solicitat sa aplanezi un conflict. Dat fiind ca esti o persoana chibzuita, vei reusi sa exprimi un punct de vedere obiectiv, care sa potoleasca apele.

FECIOARA

In aceasta perioada recomand sa fii mai atent la ceea ce se intampla in jur, pentru ca pot fi puse la cale lucruri care iti pot face rau.

BALANTA

Daca vei face numai asa cum doresti ai toate sansele sa-l faci pe partenerul de viata sa se simta frustrat si ti se va reprosa ca ai actionat egoist.

SCORPION

Vrei sa faci multe, insa esti sigur ca poti duce la indeplinire toate proiectele? Indicat ar fi sa ceri si ajutorul celor din jur, pentru ca se vor gasi persoane dispuse sa te sustina.

SAGETATOR

„Dupa fapta si rasplata” spune o vorba din batrani, iar astazi vei fi martorul unor intamplari, care vor rasplati nedreptatile ce ti s-au facut in trecut.

CAPRICORN

Esti cam confuz si gandurile iti zboara in alta parte pentru ca nu reusesti sa te concentrezi.

VARSATOR

Astazi esti predispus catre agresivitate, insa ai mare grija pentru ca risti sa ajungi la neintelegeri pentru ca nu iti gasesti cuvintele potrivite sa comunici.

PESTI

Pentru tine comunicarea astazi comunicarea este bine aspectata si vei primi ajutorul pe care ti-l doresti la timpul potrivit, reusind sa finalizezi toate activitatile la termen.