31 decembrie

BERBEC

Ai lasat in uitare un proiect important sau poate ca ai pierdut niste hartii si chitante din vedere. Data scadenta se apropie si e nevoie urgenta sa faci ordine in problemele birocratice.

TAUR

Vei onora cu mare placere invitatia unor prieteni in oras sau la film. Nu i-ai vazut de mult si esti dornic sa fii pus la curent cu ultimele barfe.

GEMENI

Activitatile creative si jocurile iti vor face placere astazi, in timp ce obligatiile te vor indispune. Ti se va face un compliment care iti va ridica stima de sine. In dragoste, totul va fi bine.

RAC

La locul de munca relatia cu sefii va fi destul de stresata si ti se va cere sa te implici mai mult in activitatile de la birou.

LEU

Ai multa energie si esti dornic sa o folosesti la maxim. Cel mai bine ar fi sa incerci sa reglezi tensiunile care au aparut in ultima perioada in viata de cuplu.

FECIOARA

O ruda apropiata sau un prieten bun va avea nevoie de ajutorul si sustinerea ta. Se pare ca trece printr-o criza serioasa si nu gaseste singur solutia la iesirea din impas. Aici va fi momentul in care intervii cu un sfat si un cuvant de imbarbatare.

BALANTA

Este ziua ideala pentru a transmite anumite mesaje. Te vei simti confortabil daca vei spune ce gandesti cu delicatate si politete.

SCORPION

Daca reactionezi la primul impuls, rezultatele s-ar putea sa nu fie tocmai cele mai bune. Ai rabdare si analizeaza situatia cu atentie pentru ca s-ar putea sa descoperi aliati in randul persoanelor de la care astepti cel mai mic sprijin.

SAGETATOR

Daca ai vreo disputa legala in privinta unei mosteniri, cel mai bine ar fi sa te innarmezi cu multa rabdare pentru ca vor aparea situatii neprevazute.

CAPRICORN

Esti pe pozitie, pregatit sa te confrunti cu un consiliu director sau cu un sef iritat. Incearca sa te temperezi, vorbeste cu calm si vei avea castig de cauza.

VARSATOR

Cineva se plange ca a ramas fara bani dar dramatizeaza mult prea mult situatia. Se pare ca lucrurile nu stau chiar atat de prost pe cat pretinde.

PESTI

Le vei lasa deplina libertate celor din anturaj. Mai mult ca niciodata, vei fi capabil sa intelegi motivele cuiva apropiat intr-o anumita problema.